Krycha Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Tak czy siak żadnych chromów czy satyn nie będzie. Zostają czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnybravo Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Tak czy siak żadnych chromów czy satyn nie będzie. Zostają czarne dobrze obrany kierunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Cały czas do przodu 3mam kciuki za rozwój projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Nic dodac nic ujac auto kox , zeby jeszcze palilo 6 litrow jak moje i byla by bajka Widze ze dzialasz preznie w VAG Ostrowiec ale na spoty A4-Klub to juz nie chce ci sie przyjechac do Ostrowca :bicz3: Przyjedz kiedys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dhany Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 no a4 miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliv Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Bardzo przyjemna A4, a silniczek - malinka Powodzenia w dalszych modach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 dhany, sliv dziękuje Dudi ee tam prężnie byłem na rozpoczęciu sezonu ostatnio. Wpadnę do Was wpadnę tylko muszę się zebrać, no i pomalować auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 froger34 wrzucil bys fotki autka jak juz masz na gotowo ;p czy jeszcze jej nie pomalowales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Jak wspomniałem post wyżej auto nie pomalowane. 400-500zł drogą nie chodzi, bo tyle muszę dać za dwa elementy Mogę też pomalować za 200zł + lakier, ale wole bez ryzyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 noo wiadomo jak pomalowac to na ziher i elegancko po co potem porpawiac wiss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 froger32 masz może fotkę świateł przednich na postojówkach z tymi migaczami ale w nocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Nie, nie mam. Postaram się coś zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 poweim tak KOX i do tego ten silnik i Q pięknie :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Krystyna i ty tutaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 jozku726 dzięki Rafał i ja tutaj od paru dobrych lat. [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 17:02_________________________________________________Panowie gwint FK do Quattro jest na diil jakby ktoś reflekotwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Panowie gwint FK do Quattro jest na diil jakby ktoś reflekotwał Co Ty Krystian AIR-RIDE pakujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 USA, silnik, Q robi swoje Prezentuje się nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Panowie gwint FK do Quattro jest na diil jakby ktoś reflekotwał Co Ty Krystian AIR-RIDE pakujesz Eee co ty to nie dla mnie, montuje poprostu inny gwint [br]Dopisany: 02 Maj 2010, 20:23_________________________________________________http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1029360168 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Panowie gwint FK do Quattro jest na diil jakby ktoś reflekotwał Co Ty Krystian AIR-RIDE pakujesz Eee co ty to nie dla mnie, montuje poprostu inny gwint [br]Dopisany: 02 Maj 2010, 20:23_________________________________________________http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1029360168 Szkoda że nie jest do ośki bo zaraz bym go łyknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnasiS Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Pięknnnnnnnnnnnnnna bryka. Styl USA jak najbardziej poprawny. Za oceanem przerabiaja na wersje europejska a my na wersje USA. Zapodaj jakies nowe fotk :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi