pelezico Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 ładna bliźniaczo podobna do mojej kolorek,silnik ten sam bez awaryjności życzę :> a końcówki sam tak wyglancowałeś ?
Perezip Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 ładna bliźniaczo podobna do mojej kolorek,silnik ten sam bez awaryjności życzę :> a końcówki sam tak wyglancowałeś ? Tak, na forum jest opis nawet 2h pracy i masz lustro
MARCIN607 Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 cześć Aśka ładny środek plan też jest ciekawy powodzania
Olaf Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 fajne autko mody ida w ruch wiec wszystko idzie w dobrym kierunku oby tak dalej
Kriss-82 Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Witam! Ładna sztuka Można powiedzieć, że bliźniaczo podobna do mojej ASII Mody i plany na nie też zbliżone do moich - idziesz w dobrym kierunku hehe Powodzenia w realizacji planów i bezawaryjności życzę!!!
Perezip Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Opublikowano 12 Maja 2010 Dzieki została nazwana Asia bo jakoś tak się przyjeło :> Mam nadzieje że na lato coś ruszę z modami, narazie szukam oponek bo ciagle na zimówkach latam :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 12:00_________________________________________________Koledzy nie wiecie może gdzie w województwie Łódzkim znajde szybe czołową w miare rozsądnej cenie odrazu z wymianą? Kamien odbił i czar przedniej szyby prysnął
.Szczepan. Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Fajne masz fotele, Też bym takie chciał mieć w serii. A po za tym to co ona tak wysoko stoi??
Rekomendowane odpowiedzi