MATIUS Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Witam poszukuje nr z etki takiej rzeczy jak w opisie mianowicie metalowego pręcika który zabezpiecza i blokuje górny wąż chłodnicy z głodnicą ( takie samo rozwiązanie jest na dolnym krućcu... Poniżej fotka... PS gdzie można coś takiego dostać ASO?? z góry dziękuje za odpowiedź :hi: [/url]
ROBERT Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 1J0 121 142 jest tam jeszcze oring N 907 653 01 tylko ETKA wskazuje, że taki sposób mocowania tego węża jest w [AEB] i [AJL]
MATIUS Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 ciekawe bo ja mam adr brat też ma adr i ma to samo etka kłamie dzięki za odpowiedz jadę szukać :tego ustrojstwa... ;/ :hi:
smołkers Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Witam mam pytanie dotyczące tej blaszki ... Czy jest normalne aby mimo tego że jest zaciśnięta (ta blaszka) rura sama się obluzowywała ? Przez to wycieka mi płyn :confused4:i świeci się kontrolka ... Czy tam nie powinno być jeszcze jakiegoś dodatkowego elementu podtrzymującego albo coś w tym stylu? Czy ktoś wie jaki jest ewentualnie koszt naprawy tego ustrojstwa ? edit: Ja mam to samo w B6 AVF
karolasterka Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ja mam zwykłą opaskę zaciskową na śrubaka i nic nie przecieka:)
ROBERT Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Witam mam pytanie dotyczące tej blaszki ... Czy jest normalne aby mimo tego że jest zaciśnięta (ta blaszka) rura sama ... Sprężynka mocująca 1J0 121 142 - 0.88 € Oring 32x4mm N 907 653 01 - 0.32 € wąż (chłodnica>rura wodna) w tym jest już sprężynka i oring 8E0 121 101 C - 26 €[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 19:54_________________________________________________ ja mam zwykłą opaskę zaciskową na śrubaka i nic nie przecieka:) bo nie masz na tym wężu plastikowej końcówki
Rekomendowane odpowiedzi