pawelfnw Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Witam koledzy Jak w temacie, tj. na nierównościach jadąc na pusto z prawego tyłu odchodzi głuchy nie metaliczny (chyba) odgłos podejrzewam miejsca zaznaczone na czerwonona rys poniżej, dodam ze nie mam opaski miedzy belka a stabilizatorem pekla i odleciala, czy te pukanie moze byc powodem wybicia elementow przeze mnie zaznaczonych? czy gdzie przyczyn szukac i jak?, wiem że z dzwiękiem jest różnie w aucie ale na 90% jestem pewny ze to prawy tył.... proszę o pomoc podaje link do zdjecia - wczesniej nie udalo mi sie jednak go tu zamiescic http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9cbbb47017d7cef9.html
szymon0001 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Znalazłeś kolego przyczynę tego hałasu? U mnie usłyszałem podobne odgłosy i okazało się ,że zacisk klocków hamulcowych był poluzowany.
pawelfnw Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Kurna zapomniałem tu napisać - zacisk to jednak był u mnie tez
Rekomendowane odpowiedzi