Artur82 Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Witam! Pytanie brzmi, czy nowy sterownik klimatyzacji wystarczy wymienic czy trzeba cos programowac?? Chxce przełozyc bo mam wytarte przyciski i zastanaiwm sie czy przekl;adac caly czy tylko przyciski :notworthy:
akjam Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Jak przełożysz same przyciski to mniej roboty bo to kilka wkręcików. A jak zmienisz cały sterownik to trzeba programować. Jestem po takim zabiegu. Wymieniałem przedni panel z klimatronika - 5 minut pracy.
Artur82 Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 czyli jednak po zmianie calego sterownika trzeba go programowac wiec bede przekladal przyciski
akjam Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 czyli jednak po zmianie calego sterownika trzeba go programowac wiec bede przekladal przyciski Cała operacja trwała chwilkę. Z tyłu masz kilka wkręcików i cały przedni panel możesz wyciągnąć i włożyć do swojego klimatronika.
Artur82 Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 a ile dales za panel z dobrymi przyciskami??
akjam Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Zmieniałem panel pod 2DIN bo wrzucałem RNSa i za ten pod 2DINy zapłąciłem 250pln i za tyle samo sprzedałem swój - troszkę zużyty.
Rekomendowane odpowiedzi