Willi011 Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Witam klubowiczów , Co sądzicie o regenerowanych maglownicach??? naprawiać czy wymieniać? Koszt regenerowanej to 500-600zł (gwar 12mc) a z demontażu 300-600zł
gtados Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Witam Ja od sierpnia jeżdżę z maglownicą regenerowaną i nie mam z nią problemu. Dodatkowo w zakładzie w którym ją kupiłem (a raczej wymieniłem uszkodzoną na regenerowaną) dostałem gwarancję na 2 lata. Pozdrawiam
rav Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Witam Lepszym wyborem będzie regeneracja w dobrym warsztacie niż zakup używanej z demontażu. Nigdy nie wiesz na co trafisz. Firmy regenerujące maglownice zazwyczaj dają gwarancję. ________________ Pozdrawiam Rafał
A-rek Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 tak jak wyzej, lepiej zregenerowac swoja/zakupic regenerowana niz kupic uzywke. koszt nowej to 2-3 tys zl
szakal350 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Mi mechanior naprawiał magla 4 m-ce temu, jeżdżę bez problemu, dał mi 2 lata gwarancji.
medik Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Regeneracja zobiona w profesjonalnym serwise, z zachowaniem odpowiedniej jakości, przewyższa kupno uzywki o 100 %. Prawidłowo zregenerowane maglownica to w zasadzie nowy produkt. Tylko pamiętaj, szukaj porządnego zakładu.
yahoo Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Dokładnie jak piszą koledzy. Oddaj swoją do dobrej firmy niech zrobią to porządnie i masz spokój. Gwarancje prawie napewno dostaniesz.
Willi011 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Przekładnia zregenerowana koszt wyjęcia zregenerowana i założenia 900zł Regeneracja maglownic pod Piasecznem w Starej Iwicznej.
udy Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 a ja mam szybkie pytanie, czy po wymianie maglownicy trzeba robić zbieżność ??
Rekomendowane odpowiedzi