Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ALL] Wahacze ori na allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LMO można już trafić za 1200 zł w komplecie, nawet ktoś ostatnio na forum sprzedawał świeżo przywiezione z Niemiec

Opublikowano

1800zł to nie jest rewelacja...

Z pewnego źródła kupisz za ok. 1.500zł

Zagadaj do Tom77.

Opublikowano

Strzeż się "tak zwanych oryginałów" czyli ordynarnych podróbek o karygodnej jakości takich firm jak Master Sport, Dachstein, Herzog, Hans Pries, Febi, Mayle, TRW, RTS i innych chińskich "no name'ów", ich trwałość jest ABSOLUTNIE ŻADNA

ten tekst ro***erdala mi tatuaze :thumbdown: bo co do TRW to niemoge sie z tym zgodzic

Opublikowano

Strzeż się "tak zwanych oryginałów" czyli ordynarnych podróbek o karygodnej jakości takich firm jak Master Sport, Dachstein, Herzog, Hans Pries, Febi, Mayle, TRW, RTS i innych chińskich "no name'ów", ich trwałość jest ABSOLUTNIE ŻADNA

ten tekst ro***erdala mi tatuaze :thumbdown: bo co do TRW to niemoge sie z tym zgodzic

Porównujesz FEBI, TWR do Master Sportów, Herzoga i Dachsteina.. - gdzie logika..

Opublikowano

Porównujesz FEBI, TWR do Master Sportów, Herzoga i Dachsteina.. - gdzie logika..

nie ja nie porownuje,ale ten gosc z alledrogo smie twierdzic ze febi a takze TRW to NOŁ NEJMY..DEBIL

Opublikowano

A.. Dobra, nie zaznaczyłeś, że to cytat z aukcji - a nie przeglądałem jej całej..

Zwracam Honor :hi:

Opublikowano

A.. Dobra, nie zaznaczyłeś, że to cytat z aukcji - a nie przeglądałem jej całej..

Zwracam Honor :hi:

ok spoko nic sie nie dzieje,,pozdro

Opublikowano

czyli jakiej firmy byście polecili trw?? febi czy inne??

Opublikowano

sprawdzaliscie kiedys Hans Pries? bralem duzo juz elementow zawiechy i jakos nie ma tragedi,kumpel w intercarsie mi polecil bo mowi ze srednia polka wiec sprawdzilem i nie ma lipy jak za takie ceny :)

Opublikowano

Na takich rzeczach nie warto oszczedzac bo moze to sie skonczyc kolejnym + na drodze, u znajomego chodzil tani komplet wahaczy w passacie i przy wjezdzie do domu pekl banan i kolo bezwladnie poszlo do tylu dotykajac chlapaka. Gdyby sie stalo to na trasie przy predkosci zapewne oszczednosc wyszlaby zdrowiem albo nawet i zyciem ...

Opublikowano

ja miałem TRW ( 30 tyś przebiegu żadnych oznak żużycia) i pękł przy 110km/h ( dolny prosty) na sworzniu więc zasadady na to nie ma :thumbdown:

Opublikowano

u znajomego chodzil tani komplet wahaczy w passacie i przy wjezdzie do domu pekl banan

Taka wada materiału może się zdarzyć wszędzie, na to nie ma reguły. Żeby mieć 100% pewności to musiałbyś strukturę materiału prześwietlać

ja miałem TRW ( 30 tyś przebiegu żadnych oznak żużycia) i pękł przy 110km/h ( dolny prosty) na sworzniu więc zasadady na to nie ma :thumbdown:

Zgadzam się w pełni. Możesz wydać 500zł na wahacze które pojeżdżą dłużej niż takie za 1000zł. Informacje że komuś stuka wahacz po przejechaniu 500km od wymiany świadczy o tym, że Pan Mietek ze stodoły nie postarał się z montażem.
Opublikowano

Kupiłem w 2009r w marcu Oryginalne wahacze na allegro firmy Lemforder po przejechaniu około 5 tyś km siadły mi dwa proste dolne przednie gość wymienił mi je w ramach gwarancji ale nie montowałem ich tylko kupiłem w sklepie firmy FEBI teraz mam przejechane na pozostałych wahaczach 15 tyś km i już jest reszta wahaczy do wymiany a te dwa Febiego co założyłem są dobre więc nie polecam tych niby Oryginałów z Allegro.........

Opublikowano

Oryginalne wahacze na allegro firmy Lemforder po przejechaniu około 5 tyś km siadły mi dwa proste dolne przednie

to ja już przejechałem więcej na komplecie z Allegro za 450 zł i na razie pracują pięknie.

Opublikowano

Oryginalne wahacze na allegro firmy Lemforder po przejechaniu około 5 tyś km siadły mi dwa proste dolne przednie

to ja już przejechałem więcej na komplecie z Allegro za 450 zł i na razie pracują pięknie.

No to pięknie. :good:

Ale 5-10 tyś to żaden wyznacznik - no chyba, że po takim dystansie padły..

Może zostały źle zamontowane.. :mysli: może..

Opublikowano

Mariusz pisze że po 5 tys. mu padły.

Masz rację że 5-10 tysięcy km to żaden wyznacznik, ale fakt że komuś padły np. po 1 tys. km jest już dziwny i zastanawiający co do metod wymiany. Chyba nawet najgorsza chińszczyzna (prawidłowo założona) wytrzyma sporo dłużej.

Opublikowano

Mariusz pisze że po 5 tys. mu padły.

Masz rację że 5-10 tysięcy km to żaden wyznacznik, ale fakt że komuś padły np. po 1 tys. km jest już dziwny i zastanawiający co do metod wymiany. Chyba nawet najgorsza chińszczyzna (prawidłowo założona) wytrzyma sporo dłużej.

Wiem, że tak napisał.

Ale podważam prawidłowość montażu.. Dobra z resztą robi się tutaj taka sama dyskusja jak w Rangingu Wahaczy.