KANZAS Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Witam VAGCOM pokazał mi taki błąd. Co to oznacza? Nigdzie nie znalazłem info o nim. 1 Fault Found: 17970 - Quantity Adjuster (N146): Upper Limit Reached P1562 - 35-10 - - - Intermittent uzupełnij temat (2 punkt regulaminu)
KANZAS Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2007 Absolutnie nie. Ten błąd ma coś wspólnego z lanym paliwem?
mateogda Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Niekoniecznie, pytanie profilaktyczne. :> Regulator ilości paliwa zablokowany lub uszkodzony.
KANZAS Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2007 heee, czyli nastawnik do regenercji? supeerr
pre_pl Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 nie wiem gdzie szukałeś, tu masz identyko temat : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=5740.0 zmień temat
KANZAS Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2007 @pre_pl Dzięki za linke, błąd tam opisany jest troszkę inny ale dotyczy też nastawnika. Na diagtroniku znalazłem temat z moim błędem i też skończył się regeneracją nastawnika. Tytuł tematu troszkę zmieniłem. [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2007, 11:18 _________________________________________________Może komuś się przyda. Powodem występowania błędu 17970 w moim przypadku był alarm a dokładnie przełącznik odcinający zapłon (taki ukryty). Błąd ten oczywiście pokazywał się też jako mrugająca kontrolka świec żarowych. A rozwiązanie jest bardzo proste. Wystarczy zachować odpowiednią kolejność przy odpalaniu autka: wyłącznik-zapłon-odpalam. Wsio i zero problemów z 17970. pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi