Bielun22 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 (edytowane) Łooo Panie ale ....ujnia... ...że ja nie mam takich :slina: :slina: Edytowane 31 Marca 2015 przez Bielun22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexyy Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 widziałem na własne oczy, autko robi robotę, prezenci się przednio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Pieknie wyszedł hebel:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Chłodnica oleju przy gtb22 tez by się przydała nie jest potrzebna,ponad rok smigam na 2260VZK i wiem co mówię,puszka filtra powietrza też jest ori z luzem 13mm od blachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 no ładny ładny hebel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniels18 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Sam jezdze rok na gtb22 i wiem ze przy ostrej jezdzie autostradowej nie jest problemem olej zagrzac do 130 stopni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 a tak spytam jaki lejesz olej? producent w sensie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 No i hamulcownia na aucie. Różnica przez pierwsze 50 km mnie nie powaliła ale jak się ułożyło i podocierało wszystko to Takie małe porównanie, stare VS nowe podczas montażu... Efekt końcowy Miazgaaa Robi robote hebel i kolor zacisków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzyn889 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Nigdzie nie doczytałem co to za wielkość?? Na tych felgach auto wygląda przekozacko Też chce Kiedy mi je sprzedajesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 zapewne 19" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzyn889 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 chodziło mi o wielkość tarcz, felgi widać że 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Wszystko jest aktualizowane na pierwszej stroni w opisie furki. tarcza to 345 mm. Felgi mogę sprzedać. Dasz 8 tys. i z oponami są twoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 jakie masz ET felg? doczytałem ET29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapix Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 ten diesel pod masko tu tylko średnio pasuje ale auto super mega mody ! Gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszbielsko Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 hej piekne wozidło ze cie jeszcze nie widziałem w bielsku pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seyko Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Auto kozak Jak dojdzie jeszcze troszkę kucyków to już w ogóle nic więcej do szczęścia nie potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Bajer Felga, zacisk ....robia wrazenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Śliczna wszystko z klasą, jak dojdzie trochę mocy będzie co do ledów ambiente a6 c6 , nie widzą mi się ....ale to kwestia gustu jak już ktoś pisał wyżej. Ogólnie autko bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roni07 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Auto pierwsza klasa, wszystko robione ze smakiem nie przesadzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Autko na SPRZEDAŻ Obecnie auto ma nalatane prawdziwe 265 tys. km Stan idealny. Zero wkładu finansowego. Hamulce praktycznie nowe, opony również. Sprzedam auto tak jak jest lub obniżę cenę zabierając koła itp. Cena jaka mnie interesuje 35 tys. zł Jak ktoś konkretnie zainteresowany zapraszam na PW. komentarze odnoście ceny możecie sobie darować. i nie pisać mi czy za 25 tys. pójdzie. NIE, NIE PÓJDZIE! Auto używane hobbystycznie. W zimie nie jeżdżone, stoi w garażu. Nie mam do niego kół zimowych. Edytowane 3 Marca 2016 przez kamelus_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi