Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Pierscienie centrujace

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Musze kupic komplet pierscieni centrujacych do felg. Felgi 18 et 8,5 i nie wiem jakie mam kupic pierscienie wszystko jest fabryczne nie zmienialem nic. jak dobrac te pierscienie. Poda moze ktos link z allegro z tymi pierscieniami bo jestem ciemny i nie wiem jakie wybrac.Pozdro

Opublikowano

Musisz zmierzyć otwór w feldze i będziesz wiedział jakie podać dane sprzedającemu.

Ja właśnie 2 tygodnie dokupywałem 2 bo 2 już były na felgach.

No a piasta to oczywiście standard 57,1.

Opublikowano

ja tak samo potrzebuje 2 bo mam uszkodzone 2 takze moze zmierze dlugosc pierscienia. A co do piasty to dzieki bo nie wiedzialem ile ma.

Opublikowano

ja bym wolał podjechać do dobrego zakładu z oponami, sami dobiorą i najczęściej mają na miejscu

Opublikowano

ja bym wolał podjechać do dobrego zakładu z oponami, sami dobiorą i najczęściej mają na miejscu

nie trzeba, ja juz kilka razy kupowalem z allegro i bylo oki. na kazdych pierscieniach pisze jaka jest zew. i wew. srednica

ja tak samo potrzebuje 2 bo mam uszkodzone 2 takze moze zmierze dlugosc pierscienia

no nie wiem jak chcesz zmierzyc dlugosc i zastanawiam sie czy aby napewno wiesz o czym mowa :gwizdanie:

Opublikowano

A-rek jesli na pierscieniach wszystko jest podane to nie bede mial problemu. Dzieki za pomoc.