Rafal1988Lodz Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Witam. Musze kupic komplet pierscieni centrujacych do felg. Felgi 18 et 8,5 i nie wiem jakie mam kupic pierscienie wszystko jest fabryczne nie zmienialem nic. jak dobrac te pierscienie. Poda moze ktos link z allegro z tymi pierscieniami bo jestem ciemny i nie wiem jakie wybrac.Pozdro
fayera Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Musisz zmierzyć otwór w feldze i będziesz wiedział jakie podać dane sprzedającemu. Ja właśnie 2 tygodnie dokupywałem 2 bo 2 już były na felgach. No a piasta to oczywiście standard 57,1.
Rafal1988Lodz Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ja tak samo potrzebuje 2 bo mam uszkodzone 2 takze moze zmierze dlugosc pierscienia. A co do piasty to dzieki bo nie wiedzialem ile ma.
fayera Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ja brałem od tedo sprzedającego http://moto.allegro.pl/item969383708_pierscienie_centrujace_najwyzsza_jakosc.html 2 dni i towar na miejscu-wszystko gra. Ale najpierw zmierz średnicę otworu felgi i podaj mu to.
aju Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ja bym wolał podjechać do dobrego zakładu z oponami, sami dobiorą i najczęściej mają na miejscu
A-rek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ja bym wolał podjechać do dobrego zakładu z oponami, sami dobiorą i najczęściej mają na miejscu nie trzeba, ja juz kilka razy kupowalem z allegro i bylo oki. na kazdych pierscieniach pisze jaka jest zew. i wew. srednica ja tak samo potrzebuje 2 bo mam uszkodzone 2 takze moze zmierze dlugosc pierscienia no nie wiem jak chcesz zmierzyc dlugosc i zastanawiam sie czy aby napewno wiesz o czym mowa :gwizdanie:
Rafal1988Lodz Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 A-rek jesli na pierscieniach wszystko jest podane to nie bede mial problemu. Dzieki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi