Kurak Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Witajcie, słyszał ktoś z Was a może korzystał z ich usług? http://www.paintfixpro.pl/ zastanawiam się czy warto udać się do nich z poprawkami lakierniczymi itd. Będę wdzięczny za informacje. Pozdrawiam
Artur82 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 hmmmm ciekawa oferta kolega z czego podobnego korzystal ale nie wiem jak sie firma nazywala ale chwalil sobie
Artur82 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zwykła lakiernia nic więcej. no nie takie zwykla...bo nie stacjonarna
Pawlo 2004 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ale zasady i technologia taka sama a jeśli nie taka sama to bardzo zbliżona
Siwy Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Wykonywalem w Paint Fix Pro w Krk poprawki lakiernicze swojej A4. Widzialem ze gosc konkretne fury malowal, ceny podobne jak u konkurencji, dlatego zdecydowalem sie na tego fachowca. A efekt dosyc sredni bo jeden element pomalowal bardzo dobrze a drugi juz gorzej.
Artur82 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 :gwizdanie: tak to juz jest z lakiernikami...z tym ze po takiej obwoznej za wiele bym sie nie spodziewal :gwizdanie:
swilker Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 witam,malowałem u nich element i zrobili to dobrze,robiłem także odnowe całego lakieru,przez pierwszy miesiąc może dwa było widac róznice,lakier wyglądał super a póżniej już nie aż tak bardzo,cena ok,ale drugi raz chyba bym odpuścił,aha przy odnowie głębsze ryski nie znikają,moja A4 jest ciemno granatowa więc było je widac i troche byłem zawiedziony ale cóż....lepiej chyba zrobić dobre polerowanie,efekt taki sam za mniejszą cene,pozdrawiam
Artur82 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 przy polerowaniu glebsze rysy tez nie koniecznie znikna
Rekomendowane odpowiedzi