kifu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Witam, Samochodzik zakupiony od kolegi z forum skovroona Poczynione modyfikacje przez skovroona: 1. Zmiana zwykłych lamp na BIXENON z czarnymi środkami 2. 18" ET35 8J MAM8 + Laczki 225/40/18 Dunlop Sport MAXX 3. Przyciemnione szyby tył 35% przód 25% 4. Lotka od s4 na klape bagaznika 5. Tylne lampy LED 6. Pomalowane szare dokładki zderzaków 7. Ściągnięte oznaczenia z klapy tak że pozostało tylko 8. Chip u Rogala - 160KM & 370Nm 9. Założony nowy przedni zderzaczek ze spryskiwaczami Pozostaje mi zmiana radyjka na BNS i bedzie cacy :> No i jeszcze walka z tylnymi LEDami, caly czas mam błąd na FISie
pablo_9 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Kolor Sedan Chromy Felgi Bardzo ładnie się prezentuje zapodaj więcej zdjęć z zewnątrz i wnętrza
Chuck Norris Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Wiedziałem że szybko ktoś natrafi na tą sucz, naprawdę fura :kox:. Więcej fot proszę bardzo: http://www.a4-klub.pl/smf/b6_awx_a_oto_moja_sliczna_19_tdi_18_lampy_led_bix_virus_sprzedam-t46759.0.html :polew:
HiRide Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Witam, Samochodzik zakupiony od kolegi z forum skovroona Poczynione modyfikacje przez skovroona: 1. Zmiana zwykłych lamp na BIXENON z czarnymi środkami 2. 18" ET35 8J MAM8 + Laczki 225/40/18 Dunlop Sport MAXX 3. Przyciemnione szyby tył 35% przód 25% 4. Lotka od s4 na klape bagaznika 5. Tylne lampy LED 6. Pomalowane szare dokładki zderzaków 7. Ściągnięte oznaczenia z klapy tak że pozostało tylko 8. Chip u Rogala - 160KM & 370Nm 9. Założony nowy przedni zderzaczek ze spryskiwaczami Pozostaje mi zmiana radyjka na BNS i bedzie cacy :> No i jeszcze walka z tylnymi LEDami, caly czas mam błąd na FISie ostatnio mijalem Cie kolo hotelowca samochod bardzo przyciaga wzrok swoim wygladem
Gość elvis80 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 ooooooooooo a to on go sprzedał??? cholera szkoda ze tak późno.....śłiczny;) za ile poszedł jeśli można wiedzieć?? [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 09:14_________________________________________________a to Ty z Tychów a ja z Gisza... ładna sucz ładna;) wymodzona w chu.............j
skovroon Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 ooooooooooo a to on go sprzedał??? cholera szkoda ze tak późno.....śłiczny;) za ile poszedł jeśli można wiedzieć?? [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 09:14_________________________________________________a to Ty z Tychów a ja z Gisza... ładna sucz ładna;) wymodzona w chu.............j sprzedał sprzedał :wink4: Obyś tylko o Nią dbał tak jak ja to robiłem !! :>
Kierownik Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 No fajnie , ale nie iwem czy RNS-e nie było by lepsze w tym miejscu ?
Piechol Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 No fajnie , ale nie iwem czy RNS-e nie było by lepsze w tym miejscu ? pewnie, że byłoby lepsze... duża różnica w cenie, że taka decyzja?
Rekomendowane odpowiedzi