Opublikowano 22 Listopada 201015 l Stacja kontroli pojazdów w Milanówku na Królewskiej. Jadąc z Grodziska mijasz światła przy Tesco i na następnych po lewej jest właśnie ta stacja. Kumpel tam ostatnio robił i mówił, że ale tam ustawiaja??
Opublikowano 20 Grudnia 201015 l Z tego co mi mówił to tak. Pojechał, ustawili i przy okazji chcieli zrobić przegląd ale jeszcze było za wcześnie i nie robił.[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 12:28_________________________________________________Pany, co byście powiedzieli na wigilijnego Mc'a na dniach ;> Wtorek, środa, czwartek ok 20 ?
Opublikowano 16 Stycznia 201115 l Halooooo robimy jakiegoś spota w weekend Niby mam szkołę ale powinno się udać wcześniej wrócić. Sobota, niedziela pod Mc ?
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l Halooooo robimy jakiegoś spota w weekend Niby mam szkołę ale powinno się udać wcześniej wrócić. Sobota, niedziela pod Mc ? najlepiej niedziela , w sobote kazdy "zajęty" :naughty: :naughty: Standardowo spotkajmy sie w niedziele 23.01.2011 o 19:00 pod MC ,oka ????
Opublikowano 29 Stycznia 201115 l kurcze dopiero zobaczyłem że coś przegapiłem był spot?? a kabelek już jest ? hehehe
Opublikowano 17 Lutego 201115 l ja cały weekend za***any szkołą, jutro może dojdzie isostat to sie do ciebie odezwe to może obadamy wieczorkiem
Opublikowano 17 Lutego 201115 l jutro może dojdzie isostat to sie do ciebie odezwe to może obadamy wieczorkiem c**jnia bo jutro wieczorem śmigam do Arkadii najebać sie z ogrami w weekend nie mozemy ??? nawet późnym wieczorem ????
Opublikowano 17 Lutego 201115 l w weekend mam zajęcia od 8 do 20 a w niedziele jeszcze jeden egzamin moze byc w sobote po 20. jak ci sie bedzie chciało ofkozzz
Opublikowano 17 Lutego 201115 l oze byc w sobote po 20. jak ci sie bedzie chciało ofkozzz W niedziele mam egzamin i na 8 także niebardzo, a w przyszłym tygodniu będziesz w Grodzisku czy w Piasecznie ?
Opublikowano 17 Lutego 201115 l oze byc w sobote po 20. jak ci sie bedzie chciało ofkozzz W niedziele mam egzamin i na 8 także niebardzo, a w przyszłym tygodniu będziesz w Grodzisku czy w Piasecznie ? raczej w piasecznie , daj znac jak dostaniesz graty to sie coś wymyśli
Opublikowano 17 Lutego 201115 l Ja może podjadę ale nie na 100% bo jutro o 19 mam wyrywanie ósemki, która napier... jak głupie i chyba nie obejdzie się bez cięcia dziąsła itp. więc zależy w jakim będę stanie używalności to podjadę lub nie. Moskal nie zapomnij o lampiszonach w poniedziałek ;P