Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grodzisk Mazowiecki Spoty NEXT-> .. Parking pod MC'Donaldem godz 20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o 16:00 bede chlał piwsko i oglądał mecz , jakby ktoś po mnie podjechał przed 20:00 to moge sie zjawić :kox: :kox: :kox:

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 158,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

o 16:00 bede chlał piwsko i oglądał mecz , jakby ktoś po mnie podjechał przed 20:00 to moge sie zjawić :kox: :kox: :kox:

moskał jak masz w garażu 4 śruby do skręcania szalunków na opylenie to mogę po ciebie podjechać :decayed: :decayed:

Opublikowano

moskał jak masz w garażu 4 śruby do skręcania szalunków na opylenie to mogę po ciebie podjechać :decayed: :decayed:

jakie śruby i do jakich szlunków ???? Krings , Wronki ??? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

jakie śruby i do jakich szlunków ???? Krings , Wronki ??? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

a o coś takiego mi chodzi :naughty: :naughty:

http://www.telka.eu/Pret_gwintowany-26.html

http://www.telka.eu/Nakretka_talerzowa_100_wzmacniana-483.html

Opublikowano

eee stary , to są do szalunków "PERI" - nie posiadam , ja nie leje betonów, ja kopie dziury :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

BTW - zgubiło sie i trzeba oddać ??? troche kaski kosztują co ??? :polew: :polew: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

eee stary , to są do szalunków "PERI" - nie posiadam , ja nie leje betonów, ja kopie dziury :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

BTW - zgubiło sie i trzeba oddać ??? troche kaski kosztują co ??? :polew: :polew: :naughty: :naughty: :naughty:

hehe nie jest źle :) a ja dachy robię i rusztowania tym do muru przykręcamy,

ostatnio ramki narożne robiłem i potrzeba na już ale trzeba będzie zaczekać na kuriera :confused4:

Opublikowano

wuja mogę po ciebie wpaść jak coś, tylko żeby troszkę nas było dzisiaj

Opublikowano

wuja mogę po ciebie wpaść jak coś, tylko żeby troszkę nas było dzisiaj

ja odpuszczam , dzieki :wink4:

Opublikowano

to i ja lece do ziomka na browara,

gorzej z wami jak z babami

Opublikowano

ok, może być tylko czy na bank ktoś będzie, bo ostatnio jadę się tylko pod maka przejechać i wracam zaraz

W zeszłym tygodniu Cię nie było a ja stałem od 19 bo prosto po szkole poleciałem i o 20 dopiero się ktoś zjawił. Na szczęście spotkałem kumpla z Autokacika więc trochę szybciej czas minął. Dziś bym się i tak nie zjawił bo miałem od rana chęć na browca i musiałem zrealizować potrzebę :good:

Opublikowano

kur...wa ja jak zwykle popiłem

:kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pany potrzebuje magika, który mi ogarnie wyciągnięcie kata i wspawanie rurki w jego wnętrze i wsadzenie na miejsce. Macie kogoś w okolicy WGM ? Zostało mi do zrobienia już tylko to i z chęcią bym to ogarnął.

Opublikowano

wuja ma jakiegoś w piasecznie, u niego w esie ogarniał chyba

Opublikowano

Od Mariusza wczoraj wróciłem bo robił mi zawias, heble i płyny. Miał ogarnąć i kata ale jak zabrał się za auto to do mnie zadzwonił, że to za dużo roboty bo kat jest gięty i trzeba by rury doginać odpowiednio a on się nie chce bawić więc to zostawił. Dlatego szukam jakiegoś magika w okolicy.

Opublikowano

Pany potrzebuje magika, który mi ogarnie wyciągnięcie kata i wspawanie rurki w jego wnętrze i wsadzenie na miejsce. Macie kogoś w okolicy WGM ? Zostało mi do zrobienia już tylko to i z chęcią bym to ogarnął.

Jak wjezdzasz do Nadarzyna od strony Milanówka to jest taka droga w las , w prawo i tam jest "jakis tam serwis" , ogarniali mi tam wywalenie kata i wstawienie DP w parówie. jedz do nich

Opublikowano

Witam! Pany potrzebuje jakiegos speca, zeby mi czujnik od poduszki wymienil ( najlepiej zeby jescze raz podl. pod kompa i spr dokladnie co jest do wymiany) Mozecie kogos polecic? Pozdrawiam. PS. kiedy jakis spocik?

Opublikowano

ello

Milczar a dużo dałeś sztab złota za zrobienie zawieszenia?

Mam do wymiany z przodu bo wali już strasznie i ciekawi mnie ile taka robota kosztuje ( bez części bo to już mam) :mysli:

Opublikowano

ja ostatnio wymieniłem przedni lewy dolny tylny wahacz :D ale wymieniałem też amory z tyłu łącznie 700 wyszło więc myśle że za wahacz z 300 z wymianą

Opublikowano

No taaa ale to za jeden.

A chodziło mi ile by trzeba dać za wymianę kompletu wahaczy z przodu. ale sama robocizna bo części kompletne zawieszenie już nabyte.

A sam nie wiem czy to ogarnę , bo ostatnio wyjmowałem do smarowania cały mechanizm wycieraczek i myślałem, że to 20 minut roboty, a tu wychodzę z garażu i ZIMA :) w maju :)

pozdr

mario

Opublikowano

Ja u siebie wahacze zmieniałem w zeszłym roku. Ogarniałem cały zawias przód + tył, do tego heble z przodu i łożyska więc nie powiem Ci ile za robociznę wziął magik bo ja odstawiłem furę i następnego dnia po nie przyjechałem z kasą.