Telefonicz Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Żyjecie w tym Grodzisku? Jakieś spotkania odbywają się?
bongod Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Żyjemy . Wszyscy na bani cały czas i za kółko nie wsiadają . Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka
patryk10015 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Żyjemy [emoji4] . Wszyscy na bani cały czas i za kółko nie wsiadają [emoji4]. Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu TapatalkaHahaWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Crazy_Boy Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 Cześć dzieje się coś nadal w Grodzisku ?
Kosmita Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 Co jakiś czas wpadajcie do Warszawy. U nas co tydzień są spoty. pzdr
musti Opublikowano 24 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2018 Wesołych Świąt dla Was i Waszych Rodzin ?
musti Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2019 Przypominam, że trwają jeszcze zapisy na Ogólnopolski Zlot A4 Klub Polska w Bukowinie Tatrzańskiej Osoby chętne do wspólnej integracji wyjazdu mogą się jeszcze zapisać . Poniżej link do wydarzenia .
musti Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Halo halooo Są chętni by spotkać się w czwartek pod Mc na jakąś kanapkę i pogawędki ?
Misiek671 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 No halo ja mogę podjechać nie ma problemu o której proponujesz?
musti Opublikowano 7 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2020 Ruszyły zapisy na Ogólnopolski Zlot w Bukowinie Tatrzańskiej . Kto chętny jechać zapisujcie się bo lista się kurczy
musti Opublikowano 6 Lipca 2021 Autor Opublikowano 6 Lipca 2021 /wp-content/plugins/bb-nekrologi/assets/images/og-image.png Nekrolog KRZYSZTOF JAKUBOWSKI | Koperski KOPERSKI.EU Z przykrością informujemy, iż nie żyje KRZYSZTOF JAKUBOWSKI. Na tej stronie znajdą Państwo szczegóły dotyczące... Zmarł nasz kolega ze spotów z Żyrardowa. Jeśli ktoś się wybiera nekrolog wyżej.
bulu Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września Siemanko, jakieś spoty w Grodziu albo okolicach jeszcze się odbywają?
Michu1996 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września Raczej cisza. Można coś zrobić pod Mc w Grodzisku, tylko pytanie czy byliby chętni
bulu Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września Ja to nawet mógłbym podjechać do Pruszkowa tam na stare tesco czy co to tam było, najważniejsze - tak jak mówisz, żeby znalazło się więcej chętnych
aancymon_ek Opublikowano Poniedziałek o 18:12 Opublikowano Poniedziałek o 18:12 Siemka 🙃 gdyby cos sie dzialo w okolicy to chetnie czlowiek zawita 😜
Rekomendowane odpowiedzi