oca69 Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Musti wolne masz ? Czekam na info i jedziem tam Może na spota się za łapie
musti Opublikowano 3 Września 2014 Autor Opublikowano 3 Września 2014 Musti wolne masz ? Czekam na info i jedziem tam Może na spota się za łapie Niestety ten termin co podałeś odpada robotę mam , ale zapraszam Was w innym terminie tylko daj wcześniej znać ze dwa dni
musti Opublikowano 3 Września 2014 Autor Opublikowano 3 Września 2014 Pany kumpel przyjeżdża z Wrocka do mnie i chciałby na spota podjechać. Robimy jutro spot o 19? Pogoda ma być , ogarniajcie tyłki i widzimy się pod MC o 19
moskal Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Ćwiartka przyjeżdza ??? może podjade.
oca69 Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Ćwiartka przyjeżdza ??? może podjade.Cwiartka nie dał się namówić niestety
Gość cwiara Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Ćwiartka przyjeżdza ??? może podjade. Z chęcią bym odwiedził mordki ale nie dałem rady
Milczar Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Oooo to i ja podjade hyba Będziesz dzisiaj ? Bo mi się ten zestaw wala po bagażniku i z chęcią bym go spieniężył
bongod Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Wlasnie wale bro w wawce daj namiary na pw podjade do ciebie bo tak to do usranej smierci sie nie spotkamy kozystam z lata puki jest
Milczar Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Ja mogę podjechać ale nie wcześniej niż o 20. zesłane z Galaktyki S4
patryk10015 Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Można by spota jakiegoś ogarnąć bo dawno nie bylo
moskal Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Można by spota jakiegoś ogarnąć bo dawno nie bylo piatek , sobota , niedziela - jestem dostepny
Rekomendowane odpowiedzi