moskal Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 Jak spot dojdzie do skutku (a nie widzę zbyt wielu chętnych) to moskalowi puszczę jakąś mszę wieczorną z radia Maryja bo słyszałem że lubi te klimaty hahaha --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Pocałuj mnie w dude Co do spota, to w 3 nie można ?? We dwóch nawet idzie za***isty spot ogarnąć To póki co jest nas na razie trzech Mustiemu na bank zmięknie rura i opowie nam dziś/jutro bajeczke, że musi iść w czwartek do roboty, ma urodziny babci... itp i róbmy grilla a nie ognisko
Linarr Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 mogie a daleko ta działka? tylko że moje niebieskie jeszcze nie na chodzie, będę inną rakietą
patryk10015 Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 No na obrzeżach grodziska bongod mieszka że tak powiem
Linarr Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 no to grill musi być tylko napić się nie można bo jak wróce...
bongod Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) no przekonaliscie mnie linarr samochodem tylko A4 a jak nie minispot to bez fur i grilla sobie zrobimy. Ale wolał bym spota plus to co wyżej. Jutro pogadam o chwilowej exmisji rodziny --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Czyli Moskal, Patryk, linarr i ja jutro na sto procent? weźcie jakiś śpiwór i karimate mam 2 łóżka. Jedno dzieciaka dla mniejszego człowieka i jedno rozkładane (narożnik). W sumie jest i trzecie ale w garderobie w której nie chce mi się posprzątać . Zakupy wspólnie robimy czy razem podjedziemy? --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Edytowane 24 Maja 2016 przez bongod
bongod Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Jakieś burze zapowiadają ale damy radę!!!! --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
moskal Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) Eee , toć ja nie będe tam spał jak mam 1,5km do łóżka Ja wbijam na kozie , robimy grilla , kiełbaski , piwo , wódka i to wszystko Zakupy jak chcecie.Dla mnie ewentualnie 0,7 białej , 1,5kg kiełbasy śląskiej , bochenek chleba i ze 4 piwa Edytowane 24 Maja 2016 przez moskal
patryk10015 Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 To ja też nie nocuje i wracam z Tobą A i najważniejsze na którą się ustawiamy? Może tak 20-21?
bongod Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Im szybciej tym lepiej ja najwyżej zacznę sam --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
moskal Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 To ja też nie nocuje i wracam z Tobą A i najważniejsze na którą się ustawiamy? Może tak 20-21? Max 17-18 , szybciej sie spotkamy to sie szybciej nayebiemy Im szybciej tym lepiej ja najwyżej zacznę sam --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Zapomnij , nie zostawie Cię w potrzebie
bongod Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Haha dzięki ziom --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
bongod Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Alleluja --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Linarr Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) ja do 18 pracuję a gdzie reszta typu ogarnięcie się, zakupy, albo co... Edytowane 24 Maja 2016 przez Linarr
Rekomendowane odpowiedzi