Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Mój skromny nabytek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

po pierwsze witam i przepraszam za brak powitania , ale niestety nie wiem czemu nie mogę założyć nowego wątku w dziale powitań!

Do rzeczy:

Jestem szczęśliwym posiadaczem audi A4 avant!

04032010818.jpg

04032010820.jpg

04032010821.jpg

04032010822.jpg

04032010819.jpg

Plany:

- zarejestrować na dniach:)

- zmiana żarówek na 5600K

-zbliżenie się do katalogowej mocy

Aha i obiecuje więcej i lepszej jakości zdjęcia!

pozdrawiam i czekam na sugestie

Opublikowano

Fajna Esa, a fotele to już w ogóle :kox::slina:.

Ogólnie wszystko mi się podoba oprócz drewna w środku i tunelu z uchwytem na tel.

Co masz na myśli??? :naughty:

Opublikowano

Tiaaa ESSA niczego sobie :>

i w manualu :wink4:

ogólnie kozak :kox:

Co masz na myśli??? :naughty:

a pewnie to że te silniczki nie trzymają serii w ogóle :wink4:

Opublikowano

Wypasiony super ES :>,poza tym ładna maszyna,jakie plany oprócz tych drobnych o których wspomniałeś :mysli:?

Opublikowano
  • Autor

samochód mam parę dni. Powiem tak niby chciałbym tą kiere z R8/TT w sumie mi się bardzo podoba ,ale troszkę mam wrażenie , że może to być "wieśniackie" nie obrażając kolegów oczywiście co już to zamontowali. Jeszcze tą opcję przemyślę...

Auto ma być 100% cichociemne tak aby zwykły zjadacz chleba nie odróżnił jej od np. 1.8T Q. Wcześniej miałem samochód co wyglądał groźnie a miał 110KM i na głupich minach się kończyło ale koniec OT.

Co do planów oprócz tego co wymieniłem i wyprania tapicerki:P czekam na sugestie wasze, bo macie dużo większą wiedzę co mogę zrobić ...

A co do mocy to jak kolega napisał chciałbym zbliżyć się do katalogu chodź auto idzie jak żyleta do przodu ale wiem, że mocy nie trzyma...:(

Opublikowano

piekne autko :hi:

a jaki felunek tam masz? (cale)

Opublikowano
  • Autor

18 /235/40/R18

powiem tak, jeździłem civic sport 2004 rok , Type R i w sumie prawie kupiłem STI zamiast tego i dziękuje mojemu koledze, że wytłumaczył mi, że robię błąd. Jest naprawdę mega komfort a Audi wybiera idealnie dziury. Plecy przestały mnie boleć. Powiem wam, że w Accordzie 2.4 jest gorzej niż w S4

Opublikowano
  • Autor

Szukam jakiś felg. I powiem wam, że mam straszny dylemat bo za cholere nie wiem co wybrać. Z jednej strony chciałbym zostawić chrom pakiet a z drugiej myślę powoli o pomalowaniu elementów na czarno wraz z felgami.

ps. gdzie moge dorwac elementy karbonu na listwy do srodka ?

Opublikowano

Jest dużo fajnych felg, np. ja bym do esy założył buty RS6 C6 wyglądają jak dla mnie prze kozak oczywiście 19".

Elementy wykończeniowe w karbonie to strasznie droga sprawa na allegro widziałem taki zestaw chyba za 2800zł. Jak Ci bardzo na tym zależy to możesz też kupić folie karbonową i okleić te elementy.

Opublikowano
  • Autor

a jaki kapec do 19

235 40 r19 wejdzie czy 35 profi

Opublikowano

Na 19" ja bym założył gumy 245/35. 235 jest moim zdaniem za mała, ale zależy co kto lubi, niektórzy zakładają 225 na 19" (sam widziałem) i dla nich jest ok.

Opublikowano

fura konkret . Białe Recaro jest przepiękne :) Co do felg to może jakieś BBS'y ? Ja widziałbym LM :)

Opublikowano
  • Autor

spokojnie Panowie:) mam napięty grafik:) jeszcze fury nie zarejestrowałem( robie to w tym tyg)

Będą zdjęcia obiecuje![br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 16:54_________________________________________________mam jeszcze jedno pytanie aby nie tworzyc tematu. Po wył silnika cały czas mam wrażenie, że coś szumi z nawi i zmieniarka chyba jest wł. tzn jak otwieram schowek to wszystko się świeci wraz z wł. świateł awaryjnych to chyba nie okej?[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 17:41_________________________________________________

Jest dużo fajnych felg, np. ja bym do esy założył buty RS6 C6 wyglądają jak dla mnie prze kozak oczywiście 19".

Elementy wykończeniowe w karbonie to strasznie droga sprawa na allegro widziałem taki zestaw chyba za 2800zł. Jak Ci bardzo na tym zależy to możesz też kupić folie karbonową i okleić te elementy.

a jest ktoś kto po zakupie takiej foli to założy? Czy koledzy sami sobie zakładali karbonową folię i jak to w realu wygląda?

Opublikowano

Nie widziałem tego na żywo, ale chyba ktoś to robił na forum w b7 o ile mnie pamięć nie myli i szczerze mówiąc podobało mi się to, bynajmniej nie wyglądało to jak agrotunning.

Dobrze że ja mam alu listwy :decayed:

Jak dla mnie drewno to porażka, wygląda jakby było zrobione z pudełka od TIC TAC- ów, nie urażając właścicieli takich listew.

Opublikowano

Co do włącznika awaryjnych to świeci się przez jakiś czas po zamknięciu auta, to normalne. A szumy i inne dziwne pstryknięcia i odgłosy dobiegające z kokpitu po wyłączeniu silnika to też normalka :> Nie ma się czym martwić.

Opublikowano

fajny ten skromny nabytek :good:

Opublikowano

Prawie taka jak moja :wink4:

Opublikowano

Prawie taka jak moja :wink4:

Prawie to ty masz "S4" - popraw dane w profilu. :wallbash: