Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Mój skromny nabytek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny kozak :good: Seryjny chrom absolutnie mi nie przeszkadza :decayed: Jedyne co mi się nie podoba to drewniane dekory :sick3: Nie pomyliłeś się czasem przy wypełnianiu profilu? BHF siedział w B7 :mysli: Nie powinno być czasem BBK? Generalnie nie ma co rezać - pewnie wszystko jest :decayed: Nie widzę tylko spojlera na klapie...

a jaki kapec do 19

235 40 r19 wejdzie czy 35 profi

Jeśli będziesz brał felgę 19" z szerokością 8,5" to papieć najmniej 245 - przy węższym może Ci schodzić powietrze z tyłu... Z przodu przy 235 silnik dociśnie i będzie OK :>

fura konkret . Białe Recaro jest przepiękne :) Co do felg to może jakieś BBS'y ? Ja widziałbym LM :)

Te fotele są srebrne :wink4:

Opublikowano
  • Autor

spoilera na pewno nie będzie, drewno faktycznie idzie w odstawkę.

Opublikowano

-Silnik i napęd :good: (jak w każdej eS :cool1:)

-fotele :good:

-manual :good:

-avant :thumbdown::decayed:

Super furmana ogólnie... Hamowana była że wiesz że nie trzyma mocy??

Opublikowano
  • Autor

nie była. Na razie wolę żyć w tej nieświadomości i nadziei, że jest blisko serii. Nie mam czasu na doła, że np. jest 280KM i mocniejszy TDI może się zbliżyć:P

Opublikowano

nie była. Na razie wolę żyć w tej nieświadomości i nadziei, że jest blisko serii. Nie mam czasu na doła, że np. jest 280KM i mocniejszy TDI może się zbliżyć:P

Nie no tak źle to nie będzie :no: Podejrzewam że około 310-320 KM może wypluć :gwizdanie:
Opublikowano

piękne s4 :good: :good: :good: :good:

Opublikowano
.

a jaki kapec do 19

235 40 r19 wejdzie czy 35 profi

Jeśli będziesz brał felgę 19" z szerokością 8,5" to papieć najmniej 245 - przy węższym może Ci schodzić powietrze z tyłu... Z przodu przy 235 silnik dociśnie i będzie OK :>

a czemu ma schodzic powietrze ? ja mam 10j i 225/35R19 i powietrze jakos nie ucieka ;)[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 14:59_________________________________________________a co do auta to:

nie kupuj zadnych oklein na listwy ktore przypominaja carbon a nim nie sa

to dopiero agrotuning

ja bym montowal kiere z plaskim dolem... fajna sprawa tylko ciut nie wygodna

ogolnie fajna...

co do kola to szukaj czegos ori lub dobrej firmy ;)

np. rial daytona race

bbs lm

bbs ch i bbs ck ( opcja fajna jesli nie chcesz wyrzucic duzo siana )

repliki gallardo ( chyba ze chcesz to ori :P )

repliki felg z slr`a ( taki jak ma Wojtek_A4 w swoim b7 )

felgi z bentleya :kox:

jakies felgi firmy schmidt

rial daytona race

100_3853_934_x_702_.jpg

bbs lm

n612837734_1208786_7358.jpg

lamborghini gallardo ( ze wzgledu na cene ori ... raczej kupno replik chyba )

19_G5_B6_S4_3.jpg

bentley w b7

9sv0ht.jpg

Opublikowano
  • Autor

bentley odpada nie chce się rzucać w oczy. Galardo przemyślę bo w sumie ładne są. Ale chyba zdecyduje się na rs4 ale nie wiem czy 18 czy 19 cali. Chce kiere z płaskim dołem ale nie chce robić "agrotunningu" a boje się , że taki będzie efekt. Zobaczymy. Co do karbonu masz rację , więc albo ori albo temat odpada.

Może jakieś bbs? kurcze nie mam pojęcia...

Opublikowano

Jaki agrotuning?? O czym ty mówisz? Wkładasz oryginalną kierę od Audi, nie żadną replikę ani podróbę więc, agro nie będzie. Z tego co mówisz to R8 czy RS4 też jest agrotuningiem, bo taką ma. Kilku klubowiczów ma ja zamonotwaną i wygląda to raczej na :good:. Sam poszukaj. "Szukajka" nie gryzie.

Opublikowano

WItam

JA to widze tak -- kiera multi B7 KONEICZNIE, czarne szybki, tylna lotka no i bardziej widoczne rurki z tylu. No i tyle bez wiekszego wkladu...

Opublikowano

spoilera na pewno nie będzie...

a czemu tak zdecydowanie odrzucasz ten spoiler :no: nikt tu nie mówi o jakiejś wielkiej płetwie na dachu, chodzi raczej o ładny ori daszek z tyłu, s-line taki ma i idealnie pasuje, wydaje mi się, że w S4 też taki powinien być...

Opublikowano

po co zmieniac te foelgi sa świetne i pasują

Opublikowano

Piekne S4.

Tylko te drewienko troche nie pasuje.

Bartek powiedz, ze zartowales z tym powietrzem z tylu przy oponie 235?:)

Opublikowano

Piekne S4.

Tylko te drewienko troche nie pasuje.

Bartek powiedz, ze zartowales z tym powietrzem z tylu przy oponie 235?:)

Nie - u mnie spierdziela jak tylko guma trochę się w trasie rozgrzeje (za to z przodu twardo trzyma 2,6). Felga sprawdzona, jest OK. Opony też. Znajomy mechanior zasugerował mi właśnie szerokość opon. Z braku laku chwytam się tego. Sory za OT.

spoilera na pewno nie będzie...

a czemu tak zdecydowanie odrzucasz ten spoiler :no: nikt tu nie mówi o jakiejś wielkiej płetwie na dachu, chodzi raczej o ładny ori daszek z tyłu, s-line taki ma i idealnie pasuje, wydaje mi się, że w S4 też taki powinien być...

Też się zastanawiam czemu nie chcesz fabrycznego daszka - Twój wybór ;) BTW - spojler klapy dla S4 i S-Line to ta sama część :good:

Opublikowano

Bart-S

nie chce nikogo wysmiewac ( nie wysmiewam ) ale to niemozliwe... nie sluchaj moze lepiej tego mechanika

ludzie naciagaja opone 205 na 10j ... i powietrze nie ucieka.

powietrze moze uciekac na wentylu np ;) ale nie przez to ze opona jest naciagnieta na felga a napewno juz nie jak jest 245 na 8.5j

takie male ot

ps. do wlasciciela s4

a gwintu nie planujesz kupic :gwizdanie: ?

Opublikowano
  • Autor

po jeździe hondą civic Sport 04 rocznik (czyli ala type-R) zrobiłem spoiler itp itd i samochód wyglądał groźnie a nic nie potrafił.

Teraz idę w drugą stronę. Auto ma wyglądać jak zwykła a4:) spoiler na daszku nic nie da.

Co do felg więc na razie zostają te ,które mam czyli ori s4 w przyszłym sezonie chyba wejdą bbs albo rs4 19

Co do kiery i agrotunnigu fajnie to wygląda ale nie wiem czy pasuje "mentalnie" 04 to 04 rocznik [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 20:01_________________________________________________jeszcze mam pytanie , chodź wiem, że możecie mnie wyśmiać. Nie miałem wcześniej do czynienia z bixenonem. To polega na tym, że długie i dzienne mam w xenonie? Teraz jak długimi świece nie ma niebieskiej barwy dlatego zgłupiałem. I jakie żarówki kupić? H1? i jaka jest najlepsza barwa bo teraz w nocy widzę , ale nie jestem mega zadowolony!

pzdr

Opublikowano

Jak masz bix'y, to masz żarnik D1S na krótkie i długie (na długich otwiera się przesłona i więcej światła idzie przez soczewkę), a dodatkowo doświetlane to wszystko jest żarówką typowo pod długie - H7 :wink4: Poczytaj wątki o bix'ach, to zobaczysz o co dokładnie chodzi

Opublikowano
  • Autor

jeszcze jedno pytanko: co myślicie o tym całym "schwarz pakiet"

to jest kwestia wywalenia chromu +plus pomalowanie grilla czy są to nowe jakieś orginalne elementy?

Lusterka jedynie by zostały

Opublikowano

jeszcze jedno pytanko: co myślicie o tym całym "schwarz pakiet"

to jest kwestia wywalenia chromu +plus pomalowanie grilla czy są to nowe jakieś orginalne elementy?

Lusterka jedynie by zostały

Co ja myślę osobiście to wypas jest :kox:

Można pomalować lub wymienić na ori czarny