actros Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Witam wszystkich! Posiadam B5 98 1.9 tdi!Oststnio dowiedzilem sie ze mozna zamontowac Limiter ,cruse control do mojej ksiezniczki smigam codziennie po autostradzie okolo 2 godzin i powiem szczerze bylo by to znaczniej wygodniejsze ustawiajc predkosc i jechac godzine bez cisniecia gazu.niewiem dokladnie ale mowiono mi ze wystarczy przelacznik i adaptacja modulu.ale kazdy mowi inaczej .jesli ktos jest w stanie mi podpowiedziec albo ma niezbedne czesci prosze o kontakt.posiadam vagtool wiec mysle ze dam rade jak ktos pomoze .dodam tylko ze caly zestaw z zamontowaniem kosztuje 250 funtow .........Pozdrawiam serdecznie i czekam na wiesci Actros
david_n Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Rozumiem, że chodzi Ci o tempomat 5s szukania i prosze: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t30224.0.html;highlight=tempomat
actros Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Dzieki David n! moje niedopatrzenie za dlulgo operuje angielszczyzna w technicznym haha niewie ktos gdzie mozna zakiupic gotowa wiazke ?
krzyniek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 szukaj na ebay, na niemieckim są na pewno gotowe wiązki
Rekomendowane odpowiedzi