adamFox Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ciekawe czy dobrze zrobione bo trochę się z dziewczyna pokłóciłem podczas prób :/
letallec Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Rozrzad do sprawdzenia bo kuleje. reszta gratów jest OK, choc brakuje logow BS.
adamFox Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Rozrzad do sprawdzenia bo kuleje. reszta gratów jest OK, choc brakuje logow BS. jesteś pewien?? bo dziś jadę do mechanika i go chyba spier... za to bo rozrząd ma 26tys dopiero!!!!
letallec Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Jestem. Widać odchyłki na wolnych obrotach a powinien stać na 0.0 Niech jeszcze ktoś się wypowie, bo może nie jest to szczególnie niepożądane.
adamFox Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 a czy ten zakres nie waha się od -3 - +3???
spanky Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 termostat do wymiany rozrzad bym zostawil
badboy Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 a czy ten zakres nie waha się od -3 - +3??? właśnie rozrząd zostaw bez przesadyzmu koledzy 0.0 jest idealne ale nie jest wymagane przecież to bardziej taka kosmetyczna zmiana wg mnie... pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi