tomi889 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witam wszystkich może ktoś miał taka przygodę a wiec zacznę od początku dziś po zaparkowaniu nie mogłem zgasić świateł zostały na mijania i nic macham ta wajcha i nic zapalam auto i gaszę i dalej nic juz miałem akum odlonczyc i nagle zgasły co to mogło być wydaje mi sie ze chyba tz pająk sie kończy a może przekaźnik jakiś zaznaacze ze jak wykańczałem przełącznikiem to deska gasła a światła nie teraz jest ok Jeśli ktoś wie gdzie szukac przyczyny to byłbym wdzięczny
Daimos Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 szukałbym przyczyny we włączniku świateł
tomi889 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 czyli włacznik zwarło zerkne jutro i dam znac jak go sprawdze [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 20:48_________________________________________________Witam wszystkich chyba znalazłem przyczyne kabelki koloru niebieskiego i białego były praktycznie wyrwane przy złączu nr 15 na desce z przekaznikami
Rekomendowane odpowiedzi