jozek726 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 do Twojego auta ładnie by pasowały pod kolor ja musze swoja skóre zakonserwować bo już czas
pablo_ua4 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Coś tu cieniutko ze zmiankami idzie co tak nic nie zmieniasz w czarnulce??? Ja bym aż tak długo chyba nie wytrzymał
jozek726 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 alu leżą w garażu i 2 oponki jeszcze brakuje mi 2 ale to już niebawem i będzie nowa sesja na nowym alu zastanawiam się na jaki kolor pomalować zaciski czy zostawić takie jak są?? pablo_ua4 a jak poszukiwania auta ?
pablo_ua4 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Czekam cały czas aż coś się fajnego trafi mam dobre znajomości w tym biznesie więc to tylko kwestia czasu choć nie będzie łatwo bo to już jak dla mnie troszkę sporawy wydatek samemu zarobiona ciężko kaska więc trzeba będzie 100 razy przemyśleć he he Zaciski tylko i wyłącznie na kolor czerwony :> a możesz choć pokazać jaki wzór felgi kupiłeś???
jozek726 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 Czekam cały czas aż coś się fajnego trafi mam dobre znajomości w tym biznesie więc to tylko kwestia czasu choć nie będzie łatwo bo to już jak dla mnie troszkę sporawy wydatek samemu zarobiona ciężko kaska więc trzeba będzie 100 razy przemyśleć he he Zaciski tylko i wyłącznie na kolor czerwony :> a możesz choć pokazać jaki wzór felgi kupiłeś??? ja tego auta też sporo szukalem i wiem jak to jest ale powiem Ci ze warto czekać oj zarobic kase jest cięzko a wydać to raz dwa też tak myslałem ze na czerwono pierdzielne powiem Ci ze nie wiem czy moge bo stracą efekt jak już bedą na aucie
pablo_ua4 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja tego auta też sporo szukalem i wiem jak to jest ale powiem Ci ze warto czekać oj zarobic kase jest cięzko a wydać to raz dwa też tak myslałem ze na czerwono pierdzielne powiem Ci ze nie wiem czy moge bo stracą efekt jak już bedą na aucie Lepiej poczekac spokojnie niż kupic byle co a to już chce autko na 2 lata minimum nie ukrywam że może by to też B5 ale to już by musiała się trafi na kosmicznym wypasie i oczywiście AJM. Pokazuj te felgi a nie opowiadaj głupot he he
jozek726 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 kup sobie ATJ i na wypasie to już była by masakra mi tam troche brakuje do fuuulllll ;( na to sobie lukni http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c958e2312c64fdf6.html
pablo_ua4 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 A ten ATJ to był tak jak AJM tylko że w Q mam racje??? no felga super tylko szkoda że 17' a nie 18'
jozek726 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 tak na 18 przyjdzie jeszcze czas jak dojdzie gwint, program itd
pablo_ua4 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 No widze że plany są super i tak trzymaj dobra ja powoli zbijam pozdro z Paryża z cieplutkiego oczywiście bo jest teraz +21 he he
jozek726 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 No widze że plany są super i tak trzymaj dobra ja powoli zbijam pozdro z Paryża z cieplutkiego oczywiście bo jest teraz +21 he he Paryż i kto ma lepiej pozdro stary
topor Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 NIech CIe reka Boska broni malowac tych małych pipek na czerwono;p
Michał Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 bo to jak dać dziecku Alfons na imię, po prostu nie wypada zobaczysz jak komicznie wyglądają ori hamulce przy 17" (już nie mówię o większym kółku, nie Topor? ), a czerwonym to jeszcze zaakcentujesz...
topor Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 haha co michał sugerujesz...? :polew: przy 19" tarcza przod jak zabawka;p
Michał Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 nie, nic mówię tylko że Ty z doświadczenia wiesz, że ori hamulce w tdi przy kółku 17" i więcej wyglądają jak wafle pod kufel z piwem
jozek726 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 Topor a Ty masz hamulce seryjne u siebie? czy wpakowałeś coś większego ?
aju Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 haha co michał sugerujesz...? :polew: przy 19" tarcza przod jak zabawka;p ostatnio znajomi mnie się pytali gdzie mam hamulce
Rekomendowane odpowiedzi