Krystian1987 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam. Wczoraj - po zdjęciu osłony silnika i skrzyni biegów dostrzegłem zwisający przewód z wtyczką. (mam nadzieje, że nie odczepiłem go ja przy zdejmowaniu osłony - w co jednak wątpię). Biegnie on pośrednio od tego miejsca. Dodatkowo zauwazylem przetarcie tego przewodu w jednym miejscu Na wtyczce widnieją numery 800 820 535 oraz 809/8/4. Prawdopodobie te numery, bo są tak małe, że w garażu nie było ich tak dobrze widac. Moje pytanie brzmi: Czy ktoś wie co to za przewód? :| Mam nadzieje, że był on cały czas od czegoś odłączony, bo podejrzewam, że jeździłem tak cały czas.
Sztomel Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 to nie wtyczka tylko przewód z czujnikiem temperatury zewnętrznej na jego końcu, powinien być zamocowany w uchwycie blisko kratki wlotu powietrza u dołu przedniego zderzaka. Sprawdź stan izolacji kabelków w miejscu przetarcia otuliny.
Krystian1987 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Myślałem, że to jakaś wtyczka, bo wygląda jakby miała jakieś zaczepy. powinien być zamocowany w uchwycie blisko kratki wlotu powietrza u dołu przedniego zderzaka Być może podczas odczepiania osłony wyczepił się. W poniedziałek podjadę na kanał i poszukam odpowiedniego miejsca do zaczepienia go. Sprawdź stan izolacji kabelków w miejscu przetarcia otuliny. Ok. Dziękuję za odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi