Agrzesiek4 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Jak w temacie... Za co odpowiada łącznik stabilizatorów? do czego on w samochodzie tak naprawde jest? Jeśli są już wybite to jak może zachowywać się samochód? Jakie są obiawy kończących się łączników?
Wihajster Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 odpowiedz masz w samej nazwie łaczy stabilizator z wahaczem ...jak jest wybity to słychac bardzo stuki
tomiczka Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Dodam tylko, że jak jest mocno wybity, to zaczyna też "wozić" autem po wyjściu z zakrętu i mocniej "wozi" przy jeździe w koleinach.
Agrzesiek4 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 no wlasnie o to mi chodzilo, bo tak zachowuje mi sie autko a wahacze są OK, a czy po wymianie łączników trzeba robić zbierzność?
Wihajster Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 no wlasnie o to mi chodzilo, bo tak zachowuje mi sie autko a wahacze są OK, a czy po wymianie łączników trzeba robić zbierzność? nie trzeba
tomiczka Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Jeśli miałeś sprawdzane wahacze, to łączniki chyba też. No, może zostały jakoś dziwnie pominięte. Stanowią wszak część zawieszenia. Jeśli jednak łączniki będą dobre, to sprawdź amortyzatory. Zużyte też mogą stukać i auto również na zakrętach nie trzyma się drogi.
artek85_77 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 powracajac do wontku są jakies różne firmy tych łączników i jakie polecacie bo mam własnie do wymiany i jaki koszt jest tych łaczników??
tomiczka Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Skontaktuj się z TOM77. Prowadzi hurtownie części i dla klubowiczów daje rabaty. Na temat części rozmawiaj z Nim.Facet się zna, jak chyba nikt na forum. Poniżej masz link z Jego ogłoszeniem. http://www.a4-klub.pl/smf/czesci_w_super_cenach_z_hurtowni_duze_upusty_dla_klubowiczow-t30793.0.html
Rekomendowane odpowiedzi