dawidoks Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Nie sline kurda ;d Mylę modele. Na felach ala RS4. http://images40.fotosik.pl/310/146bd2493275bd19med.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smooc666 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 panowie a moze jakos sie umowimy razem na spocika znaczy sie z nami A6-tkami???? co wy na to???? moze dacie sie zaprosci na niedzile?? tylko kurcze my spotykamy sie w tarnowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 panowie a moze jakos sie umowimy razem na spocika znaczy sie z nami A6-tkami???? co wy na to???? moze dacie sie zaprosci na niedzile?? tylko kurcze my spotykamy sie w tarnowie na na ogół w niedziele jestem w tarnowie prawie w każdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidoks Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Ja raczej będę wypity. Panowie cały czas wam trzyma temperaturę 90 stopni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 jak już złapie 90 to trzyma caly czas tak powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidoks Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Dobra termo i tak kupiony także czeka go wymianka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 jaki zakupiłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidoks Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Tego to kurda nie wiem. Dostałem ze sklepu za równowartość 21 złotówek 0 groszy. On tam gdzieś koło pompy od wody sobie siedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smooc666 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 grzesiek88 a gdzie sie ustawiacie bo my pod expertem przewaznie miedzy 18-20 zalezy jak sie umowimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 grzesiek88 a gdzie sie ustawiacie bo my pod expertem przewaznie miedzy 18-20 zalezy jak sie umowimy ja jestem w tarnowie wtedy prywatnie ale niedaleko Błoni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidoks Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Robicie spocika jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 nie wiem można by było coś wykombinować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 13 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Nie wiem o której wrócę z pracy :gwizdanie:, po 18 powinienem byc dostepny, tylko żęby nie wyszło tak jak w tamtym tygodniu, że najpierw sie dawid wyczekał a potem ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 o której jutro? tylko nie będę audi :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 13 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 ja bede grooobo po 18, jak nie 19 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 ja się postaram być koło 18.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Witajcie Trwają jeszcze zapisy na ręczniki klubowo-plażowe Oto link : RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidoks Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Czyli która ta godzinka dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 18.30 ja będę tak 5 minut wcześniej, mam nadzieję, że ktoś się pojawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ja będe tylko moge 5min się spóźnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi