Horas91 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 No i po mini spociaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 mini spociak? słyszałem ze 8 osób było :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Jakbyś był to byś wszystko wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 dzięki Pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 sorki że mnie nie było, ale nie dałem rady, padam na pysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 żaluj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidoks Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Taaa zimno jak byk było. [br]Dopisany: 15 Październik 2010, 01:09_________________________________________________Grześku i Przemku pytanie mam, wczoraj się u mnie dwa lusterka składały? [br]Dopisany: 15 Październik 2010, 14:42_________________________________________________W sumie już nicz bo się zaczęły zwijać oba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 No tak, oba się składały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Taaa zimno jak byk było. [br]Dopisany: 15 Październik 2010, 01:09_________________________________________________Grześku i Przemku pytanie mam, wczoraj się u mnie dwa lusterka składały? [br]Dopisany: 15 Październik 2010, 14:42_________________________________________________W sumie już nicz bo się zaczęły zwijać oba. masz składane lustra? Włoszka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 oba się zwijały [br]Dopisany: 16 Październik 2010, 09:07_________________________________________________ Taaa zimno jak byk było. [br]Dopisany: 15 Październik 2010, 01:09_________________________________________________Grześku i Przemku pytanie mam, wczoraj się u mnie dwa lusterka składały? [br]Dopisany: 15 Październik 2010, 14:42_________________________________________________W sumie już nicz bo się zaczęły zwijać oba. masz składane lustra? Włoszka? Hameryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidoks Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Włoszka. ^^ Co z tego jak prawe ukur*** prawie dzisiaj. Lustro poszło w mak. Dajcie spokój kurde. Dostanę gdzieś w Brzesku samo szkło podgrzewane prawe, tylko nie takie żeby była lipa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 16 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Włoszka. ^^ Co z tego jak prawe ukur*** prawie dzisiaj. Lustro poszło w mak. Dajcie spokój kurde. Dostanę gdzieś w Brzesku samo szkło podgrzewane prawe, tylko nie takie żeby była lipa? szukaj na allegro, albo na jakimś szrocie, ja szukam lewego grzanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 łoj... o co zahaczyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidoks Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 O lusterko drugiej baby. Na wsi mamy takie jedno miejsce co stawiają samochody centralnie na drodze. Stało hmmm 5 samochodów, ja byłem na wysokości drugiego zza lewego łuku wyjechała babka jakimś Hyundaiem i ni ciula zawadziłem o lusterko samochodu, które stało z boku. Ni ciula nie wyhamowałbym bo miałem z 50. Dobrze że kurda nie poszło całe lusterko tylko samo szkło. A wiecie może gdzie załatwiać sprawy aby tam wstawili b-36? Sołtys powiedział że nic z tym robił nie będzie żeby sobie dzwonić na policję, a inspektor ruchu drogowego powiedział idźcie do sołtyska. I koło się zamyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 rozpierdol z rozpędu jakie auto to się nauczą albo okręć jakie czeroną wstążką taki jak są przy wypadkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidoks Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Inny motyw jest w planach. Dachowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Inny motyw jest w planach. Dachowanie. niech by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidoks Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Grzesiek Ty coś mi tam o VAGu mówiłeś. Gdzie się podłączyć mogę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi