grzesiek88 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 nie bede całe życie na kogoś robił też prawda, bede uderzał w to czym się teraz zajmuję , tylko trochę praktyki ogarnę i bede chciał przejsć na swoje to co takiego robisz??
slepy Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 nie bede całe życie na kogoś robił też prawda, bede uderzał w to czym się teraz zajmuję , tylko trochę praktyki ogarnę i bede chciał przejsć na swoje to co takiego robisz?? Kuchnie na wymiar , dobra robota, i z tego co widzę to zainteresowanie jest spore , terminy mamy juz na wrzesień
slepy Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 zawsze możesz przyjść do mnie do wesela mam zamiar porobić, a potem coś swojego rozkręcić [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 23:18_________________________________________________a sam działasz, czy masz kogoś do pomocy?
grzesiek88 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 teoretycznie jestem sam a w praktyce to od wszystkiego mam ludzi ale kuchnie dobra sprawa pogadamy o tym na spocie
slepy Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 teoretycznie jestem sam a w praktyce to od wszystkiego mam ludzi ale kuchnie dobra sprawa pogadamy o tym na spocie no ja wpadnę tylko na chwilę, bo jadę podpisać umowe z orkiestrą , czyli fizycznie nie robisz, tylko ludzie , a z tamtej roboty zrezygnowałeś?
slepy Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 dalej tam pracuje a to na dwa fronty jedziesz , no to elegancko
slepy Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 a co se bede no dokładnie , ja teraz myślę zacząc jakiś handelek w necie, ale zobaczymy co z tego wyjdzie
dawidoks Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Macie kogoś tutaj na miejscu jakiegoś mechanika co byłby w stanie pogrzebać coś na temat błędu 00561?
slepy Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Jutro [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 19:58_________________________________________________Panowie, mozę sie wybierzemy ekipą z Brzeska? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=189734.0;topicseen ktoś chętny?
slepy Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 jak, dla mnie moze byc, w tamten byłem umówiony z orkiestrą, i zapomniałem
slepy Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2011 ja odpadam remont zaczynam co tam remontujesz? gniazdko
Rekomendowane odpowiedzi