luka_rm Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 wiecie moze czy w avancie w tylnej kanapie wystepuje otwor za podlokietnikiem? moze glupie pytanie, w koncu jest to kombi i po co komu jeszcze otwory? ale jest to jednak przydatne:)
Wąski Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 za bardzo nie rozumiem tego co napisałeś
Cuber Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 tak, występuje otwór w oparciu tylniej kanapy na narty :gwizdanie:
luka_rm Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 no to fajnie:)tylko szkoda, ze u mnie nie ma takiej opcji, może kiedyś nie drogo trafie tylna kanapę to pomyśle o przekładce, bo chyba przerobić się nie da?
Artur82 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 wiem ze w B5 tekie otwory idzie dorezac, poniewaz kanapa jest przystosowan do otorow z tym ze cos tam kryje sie pod wykladzina czesci bagazowej...ale co i jak doklandie to nie wiem
manny90 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Myślałem o takim czymś, żeby narty wkładać, ale jest to nieopłacalne, bo z doświadczenia wiem, że wejdzie tam 1, maks 2 pary nart, o deskach nie ma co wspominać...
Rekomendowane odpowiedzi