Rafal_ Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Co może być powodem dużego problemu z odpaleniem po nocy? Dzisiaj zdarzyło się to po raz pierwszy Silnik kręcił niby normalnie ale jakoś tak "lekko" Po męczarniach w końcu zapalił ale stracił moc - że tak powiem nie jedzie na żadnym biegu czy to Pb czy LPG Vag pokazuje tylko jeden błąd: 1165 Jednostka sterująca przepustnicy -J338 nie osiągnięta wartość kontrolna ale to już od dłuższego czasu - pytałem o to na forum ale nie mam kiedy wziąć się za jej czyszczenie (ale to chyba nie z tego powodu) Wczoraj wieczorem chodził normalnie a dzisiaj rano takie czary... Gdzie szukać przyczyny?
jacol210 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Błąd ewidentnie pokazuje przepustnice,spróbuj wyczyścić a następnie zaadoptować Vagiem i zobaczymy czy pomoże
duluki Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 tak jak proponuje kolega wyczyśc i adaptacja powinno pomóc ,mi też wyskakiwał ten błąd i mechanior chciał mi wymienić całą przepustnicę bo samego modułu nie da rady dostac
Rekomendowane odpowiedzi