mario2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Witam! Mam problem z pracą tylnej wycieraczki i spryskiwacza. Zastosowałem się do porad zawartych we wcześniejszych postach odnośnie wymontowania silniczka, jego przeczyszczenia (bo miałem oczywiście ukręconą rureczkę) i nasmarowania kółek zębatych, ale przez przypadek podczas wyciągania ukręconej rureczki wypadło mi to duże kółko zębate, które napędza ślimak. Jakie powinno być ustawienie tego kółka w stosunku do ślimaka, żeby wszystko chulało jak należy po nasmarowaniu i skręceniu do kupy całego napędu wycieraczki. Dzięki z góry za pomoc. Mile widziane foto z prawidłowym ustawieniem koła zębatego.[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 19:20_________________________________________________Oj widzę, że się nie dowiem niczego na ten temat. A myślałem, że mi ktoś pomoże
geelodw Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ja też wczoraj rozbierałem silniczek i kilka razy mi wypadała mi ta zębatka. włóż ją jak jak ci pasuje a później ewentualnie zobacz jak się bedzie wycieraczka zachowywała na szybie...taka moja rada:)
Rekomendowane odpowiedzi