Opublikowano 27 Sierpnia 201015 l Hello At first, sorry, that I am speaking english, but I am from Czech Republic and I dont speak polish. Can I ask you, which B6 Control Module allows el. folding mirrors?
Opublikowano 27 Sierpnia 201015 l Autor Hi mate. Try BC or BD - it will work with folding for sure... As I can remember, BA will also fit
Opublikowano 27 Sierpnia 201015 l Hi mate. Try BC or BD - it will work with folding for sure... As I can remember, BA will also fit Great, many thanks ... And do you know how to coding it in VAG?
Opublikowano 27 Sierpnia 201015 l Autor U don't have to code Convenience module - the function will just work. Folding function depends also on front door modules - only versions I've listed below will work with folding: 8E1 959 801 / 802 8E1 959 801E / 802E 8E1 959 801F / 802F 8E1 959 801G / 802G These drivers comparing to other models have all pins settled at 4 connector slots. After changing it - U just run fold function with turning joystick 180 degrees back (of course U also have to buy proper joy - with 4th, folding position). There is no need to work with wires - only swap drive module and joy and it will work.
Opublikowano 28 Sierpnia 201015 l Hello Yes, yes I know. I mean: If I press lock button on remote for 3 seconds, the mirrors closes automatically (like window, which closes). It is possible?
Opublikowano 28 Sierpnia 201015 l Autor Nope, not at this chassis. Further models like B8 perhaps, but as far as I know - B6 and B7 don't have this function... (and it's kind of pity, my frend have Renault Laguna '03 and his mirrors are folding when he closes the door with remote - it's a shame Audi didn't develop this kind of stuff too). Using remote control U can close (or open) doors, windows and sunroof pressing the lock (open) button for 3 seconds. Convenience driver enables this functions.
Opublikowano 30 Sierpnia 201015 l Dzięki jeszcze jedno pytanie jesli są dodane litery na koncu CC ,CB itd to tez pasuje?
Opublikowano 4 Września 201015 l Witam,poszukuję modułu komfortu z końcówką CG i nie moge nigdzie go dostać.Czy moge go zastąpić BL BT CP?
Opublikowano 5 Września 201015 l Autor Tych modułów jeszcze nikt nie opisywał więc niestety nie umiem Ci pomóc
Opublikowano 6 Września 201015 l U mnie moduł AR - korby tył - brak podświetlenia nóg - 433 Mhz - brak fabr. alarmu Sprawdzał może ktoś kodowanie na tym module ? Jeśli nie to jutro sprawdzę.[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 04:41_________________________________________________Modułu AR nie da się zaprogramować na 2 i 3 wyskakuje error.
Opublikowano 7 Września 201015 l No problem. jaki moduł będzie zastępował AR żeby działało podświetlenie nóg. Nie bardzo rozumiem ten schemat. BA zastępuje AR i już innego nie założę ?
Opublikowano 7 Września 201015 l Autor Na schemat nie patrz bo on póki co nic nie mówi poza tym co wychodziło jako kolejne - pakiet oświetlenie w Twoim przypadku obsłuży moduł AT (a także BA, BC i BB).
Opublikowano 11 Września 201015 l czy bez vaga znajdę na module symbole? i gdzie on jest? mam alarm i pełną elektrykę ale bez pakietu oświetlenia.trochę mi go brakuję.jak go miałem to nie doceniałem. a czy instalacja będzie czy trzeba ją stworzyć? znalazłem niebieska wtyczkę z dwoma kabelkami nad kolanem za radiem ale jest martwa.Natomiast u pasażera chyba powinna być inna wiązka do oświetlenia.Dochodzą cztery a wychodzą dwa.Małe lutowanie i po problemie tylko że też reszta jest martwa bez napięcia.Pozdro
Opublikowano 11 Września 201015 l Moduł! jest pod podłogą pasażera, musisz zdjąć tapicerkę, jest oznaczenie na module
Opublikowano 11 Września 201015 l jeszcze nie rozbierałem drzwi .Ciekaw jestem czy jest tam coś przygotowane pod oświetlenie.Ciemno w mojej uliczce jak w d*p... .Powalczył bym tylko nich ktoś podpowie czy jest taka możliwość. Oświetlenie podłogi podłącze pod lampę sufitową.Ostatnio u kolegi podłączyliśmy vaga i uaktywniłem oświetlenie wokół samochodu na 20sek.Zero reakcji.W sumie to prosty układ elektroniczny a tak trudno to załatwić w audi.Jutro sprawdzę symbol na module alarmu tylko czy to ten sam co comfort?Dzięki za odpowiedź
Opublikowano 12 Września 201015 l jutro pruję podłogę i boczki.Temat comfortu już tak mnie wkurza że muszę coś z tym zrobić. Miałem podświetlane wszystko w A6 i w ogóle tego nie doceniałem a tu brakuje mi głupich dwóch diod świecących na gałke lewarka za to mam w podłokietniku.Powinni tak zrobić żeby było można wszystko dołożyć.[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2010, 22:38_________________________________________________Nie wiem czy to ten moduł u pasażera pod nogami a mój ma symbol 8P0862335H oraz typ 8E6359. Moduł jest z bluetooth i firmy harman/beckers. rok produkcji listopad 06 w dowodzie mam 06 a w winie 07.Samochód kupiony w salonie do leasingu. Może to nie po tej stronie i trzeba pruć stronę kierowcy?