Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Lista modułów komfortu 46 w Audi A4 B6 i B7 z opisem funkcji

Bart-S

Rekomendowane odpowiedzi

Zeskanuj MK i saksuj błędy bo kilka masz intermittent i wtedy wklej , w nowym widzi brak komunikacji że sterownikami drzwi, których w rzeczywistości nie masz i dlatego musisz zrobić najpierw adaptacje

• Odpowiedzi 2.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Sorry że tak długo nie odpisywałem. Próbowałem go dopisać i nie da rady, nic nie działa w tylnych drzwiach. Nie przyjmuje kodowań aby to działało 60, 61. Jak ktoś pisał, nie mam fizycznie modułów przy elektrycznych szybach które sterują, a moduł do korb ma to w sobie. Chyba że coś nie rozumie. Najlepsze jest to że moduły do szyb na korbkę często kosztują około 1000 zł a te do elektrycznych szyb z tyłu można wyrwać za 50 zł. Masakra

@norbi108 Ale przecież jak masz z tyłu korby to nie masz żadnego modułu.

Sterowanie odbywa się poprzez moduł komfortu i większą ilość przewodów w przelotce drzwi.

Moduł CA nie będzie działał prawidłowo jeżeli masz z tyłu korby.

Do modułu CF nie dodasz kluczyków bo jest on na 315MHz.

Chwila, chcesz mi powiedzieć że CF jest 315 MHz? Kluczyki mam 433 MHz, więc poprzedni właściciel mnie ściemniał, że od wymiany Aku przestały działać... Czyli możliwe że jak kupię kluczyk 315 MHz to zacznie wszystko działać ?

W rozpisce Bart-s ten moduł akurat nie był opisany (CF) 

Więc nie pomyślałem że jest 315 mhz

Na stronie 76, koledze z takim samym MK czyli CF proponuje się zamienniki CB, CJ, CR, CQ, CH nie dość że wszystkie 433mhz to jeszcze w swych ostatnich przykładach do wersji tylko z ele. szybami z tyłu. Można zwariować od tego. Więc teraz pytanie, czy faktycznie do swojego potrzebuje kluczy 315 mhz czy nowego modułu z oznaczeniami jak wyżej. Proszę o pomoc, bo już miałem szukać innego kluczyka.