Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Dokładanie relingów do avanta przed liftem ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się nad zakupem, nawet znalazłem za sensowne pieniądze, ale ciekawi mnie czy ktoś z was już taki montaż robił... czy trzeba tylko dziurki powiercić a cała reszta już jest???

nie wydaje mi się żeby w fabryce tłoczyli osobne dachy do avantów z relingami i bez ale może się mylę...

Opublikowano

Ja u siebie wymieniłem na chromowane ale z tego co mi wiadomo będzisz musiał ściągnąć podsufitke (z którą u mnie bawili sie kilka godzin) i nawiercać dziurki :mrgreen:

Opublikowano

bronson, chyba to nie jest tki dobry pomysl...moj kumpel chcial zakladac do felicji i po dokladnym przeanalizowaniu tematu zrezygnowal (nie pamietam dokladnie dlaczego) bylo wiecej - niz +...napewno niewielu lakiernikow/blacharzy sie tego podejmie

Opublikowano

Dlaczego, dokladka relingow to niezly pomysl i nie ma wiekszych problemow, podsufitke wystarczy odchylic i napewno nietrwa to kilka godzin, jesli chodzi o dziurki to sa wyznaczone miejsca ktore trzeba odszukac i nawiercic :mrgreen:

Opublikowano
Dlaczego, dokladka relingow to niezly pomysl i nie ma wiekszych problemow, podsufitke wystarczy odchylic i napewno nietrwa to kilka godzin, jesli chodzi o dziurki to sa wyznaczone miejsca ktore trzeba odszukac i nawiercic

tzn. ze miejsca do mocowania są napewno??? czy tylko powinny być?? jeśli są to faktycznie montaż nie powinien trwać długo... najwięcej pewnie babrania z podsufitówką... ona jest zachaczana (mocowana) czy klejona przy brzegach???