Stokrotka Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witam wszystkich, Potrzebuje pomocy jak pozbyc sie remosolu z maski mojego auta???????????? Jakis HAM polal mi maske i teraz lakier mi schodzi ;( Czy zerwanie wszystkiego do zywego cos pomoze czy czeka mnie kupno nowej maski i malowanie? embarrassed Dziekuje z gory wawstokrotka
Artur82 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Remosol ma za zadanie zezrec wszystko co napotka na swojej drodze...wiec zje wszystko do golej blachy potem ja umyj nitro i mozna ja malowac od nowa...a skad masz pewnosc ze to remosol?? To jest srodek chyba dosc trudno dostepny
Pawlo 2004 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Nie musisz kupować nowej maski, zeszlifuj dokładnie maskę papierem, umyj dokładnie rozpuszczalnikiem na to podkład no i po lakier, jesli lakiernik dokładnie wszystko zrobi to nic sie nie powinno z tym dziać.
Stokrotka Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dziekuje Wam bardzo ...skad wiem tak mi powiedzial lakiernik ktory po tym fakcie pomalowal ja a po jakims czasie znow lakier spuchl i zszedl. Postaram sie zrobic to tak jak piszecie, mam nadzieje ze pomoze. Dziekuje mam teraz nadzieje
Artur82 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 z tym ze do tego lakiernika to Ty juz nie jedz bo to jakis ćwok, ktory sie nazwal lakiernikiem
Stokrotka Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2010 A znasz moze kogos godnego polecenia i ktory nazywa sie lakiernik i nim jest?
Artur82 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 znam ale w Bydgoszczy a to Cie pewnie nie interesuje
Pawlo 2004 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Co za osioł :doh1: Pewnie tylko przeszlifował papierem, przepryskał podkładem i dawaj lakier na to. ja bym oddał do tego lakiernika z reklamacją i pilnowałbym go cały czas
Rekomendowane odpowiedzi