Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Bixenon Xenon od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie widzę, nikt nie wie jak narazie czym to się je :kox:

hmmm no jedynie to nie wiadomo gdzie podłączyć kabelki , ale spokojnie bede w ASO jak tylko bedzie osiągalny elektryk i podepnie tak aby było oki wtedy podziele sie wiedza , no chyba ze koledzy rezacze na forum wiedza i napisza :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2008, 01:42 _________________________________________________ps. Zenit przyjedz wreszcie na spota :gwizdanie:

Opublikowano

ludzie... bez napinki....

spryskiwacze xenonów to jeden wielki...

Dokładnie ale Ty masz orginał :gwizdanie:

Tylko dodam,że spokojnie i bez żadnego modułu podpina sie spryski.A dodatkowa pompka musi być :th:

Daje po prostu duże ciśnienie ,aby podnieść klapki :)

Opublikowano

Ja kupiłem cały oryginalny zestaw: pompkę do spryskiwaczy, spryski, elementy mocujące oraz węże i złączki. Mam zamiar skrosować pomkę od spryskiwaczy lamp z pompką spryskującą szybę, myślę że w połowie tygodnia bedzie to zmontowane. :hi:

Opublikowano

Napisz jak działa :mysli:

Opublikowano

ZENITH ale w takim razie po włączeniu sprysków szyby będą Ci startowały pompki od sprysków lamp? a co za tym idzie szybkie nawet bardzo szybkie zużycie płynu :gwizdanie: tez tak chciałem zrobic ale jednak poczekam by podpięto mi to tak jak fabryka chciała....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I jak to sie sprawuje??Dziala??JAki wyszedl koszt??

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dziękuję za info :).

Już kupiłem i wnet przetestuję....

Pozdrawiam..

Opublikowano
  • Autor

Dziękuję za info :).

Już kupiłem i wnet przetestuję....

Pozdrawiam..

200 zeta za schemat podłączenia...masakra...sami to wyrezamy za parę dni i będzie opis na forum :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

200 zeta za schemat podłączenia...masakra...sami to wyrezamy za parę dni i będzie opis na forum

Poziu wiesz to jest alternatywa dla tych którzy nie chcą czekac na wyniki rezania :gwizdanie:

jak bym wiedział wczesniej o takiej aukcji to napewno bym w byłej B6 juz miał bixenonka :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2008, 12:09 _________________________________________________ciekaw jestem czy silniczki w lampie do B6 sa takie same jak w B7 :mysli:

Opublikowano
  • Autor

po prostu trzeba się zgadać z Lukaszem, wyjąc lampę i wyrezać... :gwizdanie:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Odgrzewam kotleta...

Zrobił ktoś to poziomowanie ? Pytam bo mam smaka na bi. :rolleyes:

Opublikowano

...na temat spryskiwaczy (podlaczenia) jak to ma miejsce w ori tez z mila checia prosilbym o dokonczenie

Opublikowano

Odgrzewam kotleta...

Zrobił ktoś to poziomowanie ? Pytam bo mam smaka na bi. :rolleyes:

raczej nie opłaca się samopoziomu rezac ( za wysokie koszta )

wyjsciem są silniczki do których wklejałem link mozna je kupić na allegro lub samemu wyrezać :gwizdanie:

Opublikowano

No właśnie chodziło mi o silniczki a nie samopoziom. Da się przełożyć ze zwykłych soczewek i będzie działało ?

Jak jest z wtyczkami ? Podchodzi taka jak jest w zwykłych czy trzeba ciąć i wstawiać inne ?

Opublikowano

No właśnie chodziło mi o silniczki a nie samopoziom. Da się przełożyć ze zwykłych soczewek i będzie działało ?

Jak jest z wtyczkami ? Podchodzi taka jak jest w zwykłych czy trzeba ciąć i wstawiać inne ?

silniczki Ci nie podejdą są zupełnie inne w xenonie :gwizdanie:

poszukaj na allegro ktoś wyrezał takie silniczki i bedzie wtedy Ci działała regulacja wysokosci lamp z kabiny :good:

Opublikowano

ja mam bez regulacji, nie oślepiam bo ustawiłem tak jak trzeba.. do samopoziomu potrzebny jest moduł... a regulacja? można odpuścić..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no i jak pasuja te silniczki do bixenona :gwizdanie:

Opublikowano

no wlasnie. szmarek mial dac znac i cisza a sam jestem ciekaw poniewz bez tego nie ruszam

Opublikowano

Witam. Dziś rozkręciłem lampę ale ten silniczek co kupiłem nie bardzo pasuje do bixenon-ow chociaż obudowa się zamyka. Nie bardzo wiem co z kabelkami zrobić ... bo nie chce uszkodzić oryginalnych wtyczek.. a kolorami jak podlacze to brakuje kabelka koloru szarego kto ma jakiś pomysł?...

a1bb422f12fb483amed.jpg<br>http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/a1bb422f12fb483a.html

306f38cab6b5d289med.jpg<br>http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/306f38cab6b5d289.html

Pozdrawiam..