Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Bixenon Xenon od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobie jutro foty.W xenonie byly na wierzchu,a teraz sa pod blotnikiem.Chyba,ze znowu cos po ciemku spapralem i nie zauwazylem... :embarrassed:

Opublikowano

Pany jak regulujecie swiatla???Chcialem dzisiaj ustawic iiii.....

Jedna sruba jest elegancko odslonieta, ale nia za wiele nie ustawie.Druga zreszta ta przez ktora paruja lampy est tak ladnie ukryta,ze bez wyjecia lampy sie do niej nie dostane...

nie wiem jak to robisz ale ja po ciemku potrafie ustawic swiatla tzn mam na mysli to ze otwory sa w blotniku a pod otworami sa sruby do regulacji wysokosci zarowno z prawej jak i lewej strony.

Imbus musi byc dluzszy jakis bo krotkim nie dojdziesz.Nie ma mowy o wyciaganiu lampy bo jak mozna ustawic wiazke swiatla kiedy lampa nie jest prawidlowo przykrecona na swoim miejscu ?

robie dokładnie tak samo i zawsze pieknie da sie ustawić :)

ampul chyba 6 albo 5 :) i jest kox :)

Opublikowano

Madre glowy jak wyregulowac??

Zdjecie slabe,ale cos widac.

20091021008.th.jpg

20091021007.th.jpg

Opublikowano

Madre glowy jak wyregulowac??

Zdjecie slabe,ale cos widac.

20091021008.th.jpg

20091021007.th.jpg

w blotniku przy koncu jest okragly otwor pod ktorym znajduje sie sruba regulacji

Opublikowano

Z tego co ogladalismy na spocie to otwor powinien byc gdzie tak jak na zdjeciu zaznaczone.

20091021007.th.jpg

Opublikowano

Z tego co ogladalismy na spocie to otwor powinien byc gdzie tak jak na zdjeciu zaznaczone.

20091021007.th.jpg

nie wiem czy to mozliwe ale jesli auto nie mialo seryjnie bi xenonow to moze nie bylo tez tego otworu bo u mnie ten otwor tam jest

Opublikowano

Hmm zagladalem dzisiaj do b6 z ori xenonami i jest tak jak u mnie.Jak ustawiaja swiatla osoby,ktore przeszly z xenonow na bi?

Opublikowano

Jak to jak?

Srubka przy lampie :decayed:

Opublikowano

Tam sa 2 blachy w odstepach jakis 3-4cm.W tej gornej nie ma otworu,a w tej dolnej jest.Tylko,ze to nie jest blotnik,ale juz element nadwozia i nie chcialbym tam ingerowac...

To jak teraz wyregulowac te lampy? :wallbash:

Opublikowano

Nie masz srubek..? przy dolocie masz nawet dziurke zrobiona co by wsadzic srubokret i ustawic.. :wink4:

Opublikowano

No sa srubki jedna jest ladnie odslanieta tak jak mowisz pod dolotem.Druga natomiast pod blotnikiem ukryta....

Opublikowano

Da sie na 100% ustawic bo pierwsze co po zalozeni Bi pojechalem na stacje i mi ustawili, i nie mieli z tym zadnego problemu. W blotniku powinna byc dziurka czy cos.. :mysli:

Opublikowano

Jerzu zobacz u siebie i porownaj z moimi zdjeciami....

Opublikowano

Jutro zrobie fote :wink4:

Opublikowano

Jerzu zobacz u siebie i porownaj z moimi zdjeciami....

jutro tez zrobie fotke

moze masz blotniki dorezane z innego auta :kox:

Opublikowano

I jak zdjecia Jerzu?

Opublikowano

Tam sa 2 blachy w odstepach jakis 3-4cm.W tej gornej nie ma otworu,a w tej dolnej jest.Tylko,ze to nie jest blotnik,ale juz element nadwozia i nie chcialbym tam ingerowac...

To jak teraz wyregulowac te lampy? :wallbash:

Kolego były wersje takie /Kepasa/auto z Polski i nie miało otworów.Wiertarka wiertełko Q6 i wszystko gra .

Opublikowano

Wyjscia innego nie ma :good:

Opublikowano

Wyjscia innego nie ma :good:

Jest ustawić u kogoś innego a potem zamontować u Ciebie
Opublikowano

Tylko to też nie daje gwarancji, że ktoś po ślepiach nie będzie dostawał - niestety, ale radzę dorobić otwór samodzielnie :wink4: