MrMol Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Witam Dzięki koledze tx-didi mam wykonane logi. Ewidentnie widać, że przepływomierz leży. Hm mam pytanie czy reszta jest oki ?? i czy jeżeli nie wymienię przepływomierza czy coś się może uszkodzić. Osobiście nie widze różnicy czy ten przepływomierz jest sprawny czy uszkodzony. Proszę o wypowiedzi Log (0 - 010) Log (1 - 011) Log (2 - 003) Log (3 - 003) Log (4 - 008) Log (5 - 011)
spanky Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Ewidentnie widać, że przepływomierz leży. a gdzie Ty to widzisz ...
MrMol Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 W bloku 003 Recirculat, (actual) na biegu jałowym ma wartość 20mg/h a powinno być ~300mg/h. Po dodaniu gazu wartości maleją do zera a powinny rosnąć do ~850mg/h. Podpiąłem od kolegi przepływomierz z silnika BLB i takie miał wartości. Wartość Recirculat, (actual) praktycznie pokrywała się z Recirculat, (spec,) Może się mylę... Nie znam się na tyle na tym aby być pewnym.
Rekomendowane odpowiedzi