akjam Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Nie ma sprawy. co wy na coś takiego? Mistrzostwo!
Piechol Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 jest kosa, ja też planuje wrócić do tego kolorku
marcintuchola Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 kiedyś na audizine znalazłem b7 (wersja US) delfingrau z grillem rs4, pakiet shadow + felgi dtm grafit nie mogę teraz go zgooglować [br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 13:51_________________________________________________ Ja mam czarne listwy + tylne szybki pod te listwy gdybyś chciał. tylko teraz tak jak bym okleił chromy, to musiałbym założyć od razu grill rs4, zmienić relingi no i koła grafit mat na lato, a wtedy można myśleć o dokładce od coopry i malowaniu wnętrza lamp... więc szykowała by się lawina modów...\ święta słowa jak zrobisz tak to będzie naprawde zajebi.... wyglądać ale i tak pięknie wygląda teraz
KENOiX Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Opublikowano 4 Listopada 2011 boje się tylko, że przez moje ciemne szyby nie osiągnę takiego efektu... nie chciałbym by wyglądało tak: za dużo ciemnego też nie pasuje. No i grill rs4 do tego obowiązkowo. Szczerze powiedziawszy coraz bardziej się do tego zaczynam przekonywać. Przy feldze 19 w graficie i większej glebie może być nieźle.
turdzi Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 ta z audizine wyglada mistrzowsko ale to daytona gray a nie delfingrau. To najlepsza mozliwa konfiguracja kolorystyczna Audi.
bajk Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 nie oszukuj turdzi - najlepsza to czerwony z czarnym
Miciu Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Mam te same felgi tylko ,że jasne git wyglądają najlepsza to czarne z czarnym :good: 100% zgodności ^^
KENOiX Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 ta z audizine wyglada mistrzowsko ale to daytona gray a nie delfingrau. To najlepsza mozliwa konfiguracja kolorystyczna Audi. mówisz daytona? wydawało mi się, że daytona jest jaśniejsza od delfina, poza tym koleś w wątku twierdzi, że delfin
mystic.pl Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 KENOiX miło widzieć, że znów jesteś wśród żywych a tak btw to ten twój kolor jest a z czarnymi dodatkami byłby
Rekomendowane odpowiedzi