domjenick Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Jak na wstępie -klikam na setup i wyskakuje mi taki komunikat próbowałem odpalić jako administrator i nic- Vista Premium,co dziwne w laptopie mam Vistę Basic i setup można odpalic,ale tam są dalsze problemy,ale interesuje mnie ,dlaczego wyrzuca taki komunikat i jak to można obejść na vista Premium
Krzysztof Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Ogólnie chodzi o niezgodność wersji. Masz albo 32 bitowego Windowsa albo 64 bitowego - w każdym razie niezgodnego z wersją programu. Domyślam się, że ten komputer na którym to próbujesz instalować jest x64..
Krzysztof Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Można chyba próbować w trybie zgodności jakimś ale nie wiem czy nie prościej, bez większych kombinacji było by postawić np winXP na wirtualnej maszynie i tam emulować program : )
domjenick Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Można chyba próbować w trybie zgodności jakimś ale nie wiem czy nie prościej, bez większych kombinacji było by postawić np winXP na wirtualnej maszynie i tam emulować program : ) próbowałem w zgodności i też lipa
kadopl Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 tryb zgodnosci nic nie pomoze raczej. polecam virtual pc
pitejro82 Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 tryb zgodnosci nic nie pomoze raczej. polecam virtual pc Faktycznie. Tryb zgodności nic ni pomoże. Jeśli chodzi o maszynę wirtualną, to zdecydowanie polecam program virtualbox -> http://www.dobreprogramy.pl/Sun-xVM-VirtualBox,Program,Windows,13122.html Można wiedzieć co za program chcesz zainstalować? Może istnieje wersja dla x64..
yahoo Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Ja używam Virtual PC oraz do tego XP Mode. To jest do sciagniecia na stronie Microsoftu nawet. Co do programu to moze po prostu moze poszukaj innej wersji
domjenick Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Opublikowano 11 Maja 2010 Można wiedzieć co za program chcesz zainstalować? Może istnieje wersja dla x64.. Winelsa-wszystko o silnikach benzynowych,4-cylindrowych,B6-większość o 1,8T [br]Dopisany: 11 Maj 2010, 22:40_________________________________________________ Co do programu to moze po prostu moze poszukaj innej wersji kupiłem płytę i nie działa-teraz dylemat,co z tym zrobić,bo odsyłać sie nie opłaca...
Rekomendowane odpowiedzi