heretic Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Witam mój świeży nabytek wczoraj przywieziony z Hanoweru czarny variant rocznik 2004 listopad 1rejestracja styczeń 2005 rocznik modelowy 2005 silniczek AVF skrzynia 6tka Numer lakieru: LZ9W Opis: Ebony Black, pearl effect/Ebony Black, pearl effect przebieg 216 tkm jeden właściciel pełny serwis a aso Audi ostatni przegląd w marcu, wymieniony olej, filtry, płyn hamulcowy z autem dostałem komplet zimówek po jednym sezonie, oraz bagażnik na relingi do nart auto śmigało po autostradach stąd ten przebieg na dzień dzisiejszy do wymiany klocki przód, bo już komp daje znać oraz rozrząd (był wymieniany przy 115 tkm, wiec żeby mieć spokój trzeba to zrobić) oto fotki topic będe uzupełniał w miarę upływu czasu na dzień dzisiejszy z dziwnych rzeczy zauważyłem wariujący czujnik temperratury z +5 stopni leci stopniowo do -2,5 a później wraca do +4 jak myślicie przybrudzony jest czy może do wymiany?? pozdro
heretic Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2010 opłaty alarm ubezpieczenie to w trybie nagłym jedyne co to może reling w chromie lubie auta w oryginale więc na razie nie będe za dużo modzić przesiadlem się z 90 koni więc mocy ni na jakiś czas wystarczy
Chuck Norris Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Ładny Avancik, jedyne co mi się nie podoba to te CB zamontowane na odpierdziel. Zmień sobie w opisie bo na S4 mi to nie wygląda . Gdzie masz osłonę od aku. ??? Ogólnie fajna furka
heretic Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2010 CB zamontowane na odpierdziel. zdjecia robione ledwo z drogi wrocilem nie zdazylem jeszcze pomyslec gdzie je przymocowac, a w drodze bylo niezbedne
Artur82 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 no to zapraszmy na spoty KUJAWSKO_POMORSKIE!!!
heretic Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Opublikowano 18 Maja 2010 napiszcie gdzie co i jak to podjadę nalepy forumowe już zamówione wiec niedługo będę odznaczał się na drodze
Rekomendowane odpowiedzi