Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wczasy w Łebie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy ktoś z klubowiczów był ostatnio w Łebie? Wybieram się tam z żoną w sierpniu, na tegoroczny urlop :) Co warto zwiedzić, zobaczyć? Czekam na fajne propozycje pozdrawiam

Opublikowano

Siemasz,

Byłem 2 lata temu w Łebie i było :kox:

Na pewno zobacz "ruchome wydmy" w Słowińskim Parku, jak lubisz spacerować z żoną . Nocami zabawisz się w kilku klubach, na głównych alejkach też zawsze się coś dzieje. Przemieszczać się po Łebie możesz melexami, dzwonisz i dyspozytor kogoś do was wysyła (5 zł i wiezie Cie gdzie chcesz) ale rada weź od kierowcy prywatny nr kom. i dzwoń bezpośrednio do niego zawsze się szybciej dogadasz :good:. Rejs po morzu w czasie zachodu słońca - obowiązkowo z kobietą. Polecam rejs katriną - taka fajna szybka łódź motorowa :evil: . Standardowo "banan", a inne atrakcje znajdziesz na stronach turystycznych Łeby np. http://www.hipnos.nazwa.pl/www.leba.pl/atrakcje.php.

Jest co robić, co zobaczyć.

Łeba jest u mnie na 1 miejscu ze wszystkich miast nadmorskich jakie zwiedziłem ( SF w Kołobrzegu, Ustka, Władysławowo, Darłowo i Darłówek, Krynica Morska) :good: :good: :good:.

Opublikowano

I ja w tym roku jade do łeby :) już chyba po raz 3 :)

Miasto jest świetne, cały czas coś sie dzieje, można dobrze zjeść, zabawić sie, i po zwiedzać i to wszystko wcale nie tak drogo jak sie wydaje :)

2 lata temu można było sie w knajpach przy głównej drodze najeść do syta za 10 zł. Nie wiem jak jest teraz ale mam nadzieje że sie nie pozmieniało.

Opublikowano

2 lata temu można było sie w knajpach przy głównej drodze najeść do syta za 10 zł. Nie wiem jak jest teraz ale mam nadzieje że sie nie pozmieniało.

za 10pln to nie wiem jak sie mozna w biedronce najesc,a Ty piszesz ze nad morzem da rade :gwizdanie:

Opublikowano

Ja byłem w łebie w tamte wakacje i jak na moje potrzeby nie polecam :thumbdown: Mało klubów , mało ludzi i mało rozrywek... Duży plus że miasto w miarę ładne no i pełno sklepów nocnych itp w których są raczej normalne ceny... Obiadu bez 15zł nie da rady zjeść i to taki średni :gwizdanie: Ale jak potrzebujesz spokojnego miejsca do odpoczynku to jak najbardziej ok :good: Plaża ładna bez syfu tylko szkoda że na całej linii przed plażą są lasy :thumbdown: Dużo bardziej polecałbym Ustkę(60km od łeby chyba) Tam jest fajna promenada na całej długości plaży , sporo się tam dzieje i fajnie zachody słońca się ogląda :wink4:

P.S

Przepłyń się tym pontonem z 1200KM tylko tak żeby fale były :kox: :kox: Wrażenia pierwsza klasa :naughty:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 20:54_________________________________________________

I ja w tym roku jade do łeby :) już chyba po raz 3 :)

Miasto jest świetne, cały czas coś sie dzieje, można dobrze zjeść, zabawić sie, i po zwiedzać i to wszystko wcale nie tak drogo jak sie wydaje :)

kolego gdzie się można zabawić?? 4 kluby w tym w jednym jak na stypie... A pozostałe ujdą ale szału nie ma... 2 Najlepsze są obok siebie na tej głównej ulicy

Opublikowano

No to ja się podepnę z zaproszeniem na spota w Słupsku, każda środa o 19.00 na Placu Zwycięstwa :)

Opublikowano

kolego gdzie się można zabawić?? 4 kluby w tym w jednym jak na stypie... A pozostałe ujdą ale szału nie ma... 2 Najlepsze są obok siebie na tej głównej ulicy

No ja pamiętam jak byłem to co budynek to na piętrze był klub na głównej ulicy właśnie. Kiedyś nawet było w TVNie Łeba jak był projekt plaża. To oni w jednym programie 4 kluby odwiedzili. No mnie sie podobało w każdym razie.

za 10pln to nie wiem jak sie mozna w biedronce najesc,a Ty piszesz ze nad morzem da rade :gwizdanie:

Zależy ile możesz zjeść :> Jak masz takie potrzeby to i za 100 sie nie najesz Mówie tak jak było 2 lata temu. I pamiętam że jak kupiłem kebaba za 8 zł to z 1/4 nie dałem rady już zjeść :)