Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PZU czy HESTIA ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie wykupić OC ,AC (pełen pakiet ) ? Która ubezpieczalnia będzie lepsza PZU czy Hestia?? Oba wyliczyli mi składki na ok 2500-2600zł . Bardziej skłaniam sie do PZU

Opublikowano

I słusznie, nie wiem jak dziś, ale PZU ma poważniejsze podejście do klienta..

Hestia to pokrój PTU i innych pseudo ubezpieczycieli..

Opublikowano

A od jakiej wartości?? Czy z udziałem własnym? Wymiana części-jaki procent za wymianę? No i czy są jakieś zniżki, czy zwyżki?

Troszkę więcej szczegółów proszę.

Ja na przykład mam w Warcie. Ostatnio niestety musiałem korzystać z AC i jestem bardzo zadowolony.

Opublikowano
  • Autor

I słusznie, nie wiem jak dziś, ale PZU ma poważniejsze podejście do klienta..

Hestia to pokrój PTU i innych pseudo ubezpieczycieli..

No właśnie tego sie boje

A od jakiej wartości?? Czy z udziałem własnym? Wymiana części-jaki procent za wymianę? No i czy są jakieś zniżki, czy zwyżki?

Troszkę więcej szczegółów proszę.

Ja na przykład mam w Warcie. Ostatnio niestety musiałem korzystać z AC i jestem bardzo zadowolony.

na pamiętam szczegółów ale wszystko co najlepsze i jeszcze auto pomoc itp. , bede w spół właścicielem z dziadkiem (60%oc i ac zniżek )A ja mam zwyżki za wiek . Tez chciałem w WARCIE (brat ma i sobie chwali) ale wyliczyli mi ponad 4tys.zł to trochę za dużo

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A i nie chodzi mi gdzie taniej itp. tylko gdzie nie bede musiał walczyć o zwrot kasy np. po kradzieży , wypadku. Które będzie pewniejsze AC

Opublikowano

AC to umowa szczególna - powinieneś zapoznać się z treścią i jednej i drugiej, bo Umowa-AC wykracza w części poza Ustawę o Ubezpieczeniach obowiązkowych[..]

Więc nie zawsze można się później odnosić do takiego aktu normatywnego i wojować.

Opublikowano

jesli ma byc AC to tylko PZU :good:

Opublikowano
  • Autor

Zdecydowałem juz sie ,wybieram PZU . Dzięki za odp. :hi:

Opublikowano

No i git. Jak będziesz w Wawie to zrobimy ustawkę - prosta sytuacja, jedziesz za mną, ja hamuje, Tobie nie udaje się wyhamować :good:

Przetestujemy to AC. :naughty::good:

Opublikowano

No i git. Jak będziesz w Wawie to zrobimy ustawkę - prosta sytuacja, jedziesz za mną, ja hamuje, Tobie nie udaje się wyhamować

i akurat ja jade z naprzeciwka, ty wjezdzasz w dupe Nosferowi ale jeszcze probujesz uciec i walisz mnie czolowo :kox:

wtedy test jest wiarygodny :naughty:

Opublikowano

No i git. Jak będziesz w Wawie to zrobimy ustawkę - prosta sytuacja, jedziesz za mną, ja hamuje, Tobie nie udaje się wyhamować

i akurat ja jade z naprzeciwka, ty wjezdzasz w dupe Nosferowi ale jeszcze probujesz uciec i walisz mnie czolowo :kox:

I Akurat Kokos ucieka na drugi pas i lekko przycierasz go tak się składa, że w tym miejscu gdzie własnie go przytarli :polew: :polew:

Opublikowano

I Akurat Kokos ucieka na drugi pas i lekko przycierasz go tak się składa, że w tym miejscu gdzie własnie go przytarli :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

wylicz sobie skladke w AXA, u mnie wyszlo 1250 full AC+OC+NW +NNW +szyby od 39tys. jak podaj moj nr polisy to dostaniesz jeszcze 100zl znizki

Opublikowano

obys nie musial korzystac z etgo AXA bo sie zapewne nastepny temat pojawi... co zrobic . wycenili mi auto na podstawie zanizonych cen ze szrotu //// :gwizdanie:

Opublikowano

wszyscy biora ceny usrednione z gieldy wiec dlatego jest 37tys w dniu wyceny a samochod wart jest 42 min. w PZU jest tak samo zawsze trzeba sie kłócić

Opublikowano

bardzo sie mylisz ale cieszymy się Twoim zadowoleniem ;] :hi:

Opublikowano

doba kryzysu wszyscy chca cie zerżnac w d..pe na wycenie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witaj

Ja jestem ubezpieczony w Hestii auto mieszkanie dziecko żona

doszło do szkody w Czarnogórze zadzwoniłem powiedzieli że mogę naprawiać na miejscu lub po powrocie do domu. Naprawiałem po powrocie - zadzwoniłem ponownie do ubezpieczyciela podałem nr szkody co głosiłem w Czarnogórze, chciałem naprawiać bez gotówki. Za 5 minut oddzwoniła pani zapytała czy serwis w Katowicach czy bielski który wybieram ? postawiłem na bielsko umówili mnie. Bielsko dało autko zastępcze na te kilka dni. AA ubezpieczenie było tańsze niż te w PZU

Polecam Hestiie

Opublikowano

a widzisz, moja firma zHestia sie sadzila 3lata o odszkodowanie bo nie chcieli wyplacic

Opublikowano
  • Autor

wybrałem juz PZU wolałem nie ryzykować z Hestią

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

w pzu sam mozesz decydowac jaka warotsc samochodu ubezpieczasz (odpowiednio ze wzrostem wartosci wybranej/wskazanej przez Ciebie rosnie tez kwota ubezpieczenia AC) PZU w/g mnie jest najtansze, AXy, Linki i inni internetowi podaja zanizone skladki na stronach WWW a po oddzwonieniu konsultanta skladka wychodzi czesto dwa razy wyzsza lub 1500-2000 wyzsza od PZU wlasnie. Notabene bylem wielkim przeciwnikiem PZU z uwagi na wlasna nieswiadomosc ;)