grzes1150 Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Z zewnątrz ładna dawaj dokładki w kolor. Wnętrze: kiera, gałka i drewno RNSE i 4x el. szyby- wypas Nie zakładaj HIDów bo będziesz miał zakłucenia i to nie tylko w CB Kumpel miał HIDy Philipsy to na starcie świeciły 2 kontrolki na zegarach a czasami nawet auto samo od siebie zgasło.
Młody_drog Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Z zewnątrz ładna dawaj dokładki w kolor. Wnętrze: kiera, gałka i drewno RNSE i 4x el. szyby- wypas Nie zakładaj HIDów bo będziesz miał zakłucenia i to nie tylko w CB Kumpel miał HIDy Philipsy to na starcie świeciły 2 kontrolki na zegarach a czasami nawet auto samo od siebie zgasło. Nie pierdziel mu takich głupot... Jak kupi najtańszy zestaw to tak będzie... Ja jakoś jeżdże już od roku na hidach i nic?
tasman120 Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 a jakie Hidy masz kolego? Jakiś konkretny namiar? bo głównie zależy mi aby na cb nie siało.
Młody_drog Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Ja mam jakieś NOname. Kupiłem u kolesia tutaj... Kup takie, co mają filtry przeciwzakłóceniowe
Remik-A4 Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Z zewnątrz ładna dawaj dokładki w kolor. Wnętrze: kiera, gałka i drewno RNSE i 4x el. szyby- wypas Nie zakładaj HIDów bo będziesz miał zakłucenia i to nie tylko w CB Kumpel miał HIDy Philipsy to na starcie świeciły 2 kontrolki na zegarach a czasami nawet auto samo od siebie zgasło. Nie pierdziel mu takich głupot... Jak kupi najtańszy zestaw to tak będzie... Ja jakoś jeżdże już od roku na hidach i nic? dokladnie Ja smigam juz ponad 2 lata bez problemu i " check engine " :gwizdanie:
probi101 Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Ja posiadam przetwornice dexo na podzespołach philipsa i nie mam żadnych problemów z błędami :>.. Tylko są one droższe 4 razy od tych tanich..
Coleman Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Piękna taka mi się marzy bezawaryjnosci !!
Dembsey Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Ja mam cyfrowe przetwornice - są cieńsze nie zakłucają nic, nie mam problemów, jeżdżę ponad rok i nic sie nie dzieje.
Rekomendowane odpowiedzi