Dibo Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Ori to oryginalne felgi producenta. W tym przypadku to felgi Audi Nie do koćna jest to prawda..., są firmy, które robią dla audi np. Ronal Wiadomo o co chodzi, napisałem tak ogólnie że to felgi ze znaczkiem OOOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristof2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 ma ktos z was takie felgi u siebie w furce (oczywiscie 17 albo 18'' wmontowane- interesuje mnie audi a4 b6 sedan (jesli tak piszcie na priv lub gg) http://moto.allegro.pl/item571873677_audi_r8_8x18_5x112_poler_black_express.html#gallery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 ma ktos z was takie felgi u siebie w furce (oczywiscie 17 albo 18'' wmontowane- interesuje mnie audi a4 b6 sedan (jesli tak piszcie na priv lub gg) http://moto.allegro.pl/item571873677_audi_r8_8x18_5x112_poler_black_express.html#gallery do czarnego lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 ma ktos z was takie felgi u siebie w furce (oczywiscie 17 albo 18'' wmontowane- interesuje mnie audi a4 b6 sedan (jesli tak piszcie na priv lub gg) http://moto.allegro.pl/item571873677_audi_r8_8x18_5x112_poler_black_express.html#gallery Takie połączenie będzie Tylko jak będziesz kupował to nie wepchaj się w plastelinę taką jak ta z linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Plastelina nie plastelina, Dibo nie pisz mu o felgach ori R8 bo chyba zostałby wydarty z butów widząc cenę Myślę, że cena jest odpowiednia a jak będzie uważał to trochę pojeździ :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 R8 to fakt cenę mają z kosmosu Ale jest bardzo dobra alternatywa: MAM RS2. Dołoży parę stówek i kupi dobre felgi, napewno lepsze od tych z linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Plastelina nie plastelina, Dibo nie pisz mu o felgach ori R8 bo chyba zostałby wydarty z butów widząc cenę Myślę, że cena jest odpowiednia a jak będzie uważał to trochę pojeździ :gwizdanie: ja bym osobiscie plasteliny za 2k nie kupil. Wolalbym dolozyc do RS2 i tyle, roznica w cenie naprawde nie jest az tak duza. I mnie argument z uwazaniem nie bardzo przekonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasi1221 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 witam mam A4 b5 i poszukuje własnie do niej jakiś ładnych 17-stek za rozsądną cene , aktualnie autko jest na orginalnych 15-stkach. może mi ktoś doradzić jakie wybrać ,z góry dzięki i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 witam mam A4 b5 i poszukuje własnie do niej jakiś ładnych 17-stek za rozsądną cene , aktualnie autko jest na orginalnych 15-stkach. może mi ktoś doradzić jakie wybrać ,z góry dzięki i pozdro Zależy czego szukasz, wybór jest naprawdę duzy. Z ori wzorów to pomyśl nad którymiś z tych: http://www.moto.allegro.pl/item577715625_felgi_aluminiowe_17_audi_vw.html http://www.moto.allegro.pl/item580968307_komplet_felgi_oryginalne_audi_alu_alufelgi_17.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 są gusta i guściki, pooglądaj fotki w moja a4 i wybierz te które Tobie się podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek82 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Panowie, co powiecie na tę stronkę i ceny? http://www.wheel-base.co.uk Felki 17tki z kapciami Toyo za ok 2tys... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Panowie, co powiecie na tę stronkę i ceny? http://www.wheel-base.co.uk Felki 17tki z kapciami Toyo za ok 2tys... Zależy jaki wzór chcesz sobie kupić. Bo w przypadku ori wzorów Audi wydaje mi się że to są plasteliny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Witajcie. Mam do was takie pytanie.. Nie wiem czy to dobre miejsce ale zaryzykuje My swiezaczki czasem tak mamy :gwizdanie: A wiec mam plana zakupienia felg do swojej perelki.. Chodzi o konkretnie ten model: http://www.moto.allegro.pl/item584309834_17_5x112_czarny_mat_chrom_mercedes_audi_vw_43gp.html Czy beda pasowaly do Autka ?? Czy nie sa za szerokie czy wejda bez problemu ?? Moze mi ktos doradzic ?? Czy bede musial dokupic pierscienie centrujace czy cos w tym rodzaju ?? Kompletnie sie na tym nie znam a i czy opony 225/45/R17 beda idealnie pasowaly na nie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiesiekM Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Technicznie pasować będą. Bez pierścieni i dystansów. Oponka też w sam raz na nią. Jeśli chodzi o estetykę, nie będę zabierał głosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Technicznie pasować będą. Bez pierścieni i dystansów. Oponka też w sam raz na nią. Jeśli chodzi o estetykę, nie będę zabierał głosu. Jestem za Tym zebys jednak zabral.. Co sadzisz o estetyce ?? Warto znac rozne punkty widzenia wiec ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 troche takie ... no ja nie wiem :gwizdanie:, nie przekonuja mnie np do konca. A co to wogole za firma jest ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 troche takie ... no ja nie wiem :gwizdanie:, nie przekonuja mnie np do konca. A co to wogole za firma jest ?? Nie wiem ma skorpionka w logo A jaka buu.. To Twoim zdaniem podwaza ich trwalosc solidnosc i jakosc ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 ich cena podwaza wszystko chyba ze cena jest za sztuke :polew: . Dobre felgi zaczynaja sie od 500-600 zl za sztuke (nowe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 ich cena podwaza wszystko chyba ze cena jest za sztuke :polew: . Dobre felgi zaczynaja sie od 500-600 zl za sztuke (nowe) No wiesz pewnie tak jest w renomowanych markach.. Juz mam firme GlobalPlayers mi tam nic nie mowie hehe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiesiekM Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 No skoro chcesz, to wypowiem się co do estetyki. Kompletnie nie w moim stylu. W życiu nie założyłbym ich na swoje auto, nawet gdyby były renomowanej firmy. No ale o gustach podobno się nie dyskutuje. Co do jakości felg... Wolałem kupić ori używane, niż jakieś piękne, wątpliwej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi