Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Jakie felgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolega jezdzil na 18 i po miesiacu przesiadl sie na 17 a chcial nawet na 16...jest roznica wiem to tez z autopsjii...wiec moze zostane przy 17 audi sline

Ja jezdziłem na 15", 16", 17" i teraz na 18" i tragedii nie ma na tych ostatnich..., dużej różnicy miedzy 17" a 18" nie ma :good:

Opublikowano

na czuje kolosalna juz miedzy 16 a 17

Opublikowano

kolega jezdzil na 18 i po miesiacu przesiadl sie na 17 a chcial nawet na 16...jest roznica wiem to tez z autopsjii...wiec moze zostane przy 17 audi sline

Ja jezdziłem na 15", 16", 17" i teraz na 18" i tragedii nie ma na tych ostatnich..., dużej różnicy miedzy 17" a 18" nie ma :good:

ja na zime mam 16, na lato 17, roznicy nie czuje,

teraz na ten sezon bede zakladal 18, mam nadzieje ze bedziesz tak jak piszesz i tez nie odczuje :naughty:

Opublikowano

ja na zime mam 16, na lato 17, roznicy nie czuje,

teraz na ten sezon bede zakladal 18, mam nadzieje ze bedziesz tak jak piszesz i tez nie odczuje :naughty:

U mnie zimówki 15" a letnie 17" i różnica jest minimalna. Ktoś musi być uczulony na tym punkcie jak czuje dużą różnicę.

Opublikowano

nie uczulony tylko zwyczajnie dostrzega roznice...prioproreceptory dzialaja Kolego;)

Opublikowano

Zależy ile kto robi km miesięcznie i po jakich drogach bo założyć duże felgi to nie problem.

Jak się nie robi dużo i drogi w miare to można zakładać i 19" ale jak ktos codziennie dużo smiga to 17" są praktyczniejsze

Opublikowano

a co myslicie o tych? sezon sie zaczyna trzeba pomysles o zmianie felg, obecnie mam 16, chcialbym zmienic na 17, ale czy do 1,6 to nie beda za duze? http://moto.allegro.pl/item577868488_alufelgi_kola_5x112_17_audi_vw_seat_skoda.html

Ciekawa propozycja. Jeżeli podobają Ci się te Platiny to możesz się skusić :wink4:

Opublikowano

W rozmiarze 17" ta felga nie wygląda fajnie. Bardziej by pasowały Ori S-line od B6 :good:

Opublikowano

slaweq pokaz fote tych felg ori od sline b6 ?)

Opublikowano

:bicz3: 10000000000000x było na forum, że ta felga wygląda godnie tylko w 19"

Opublikowano

dzieki !

pomysle o takich :naughty:[br]Dopisany: 11 Marzec 2009, 19:30_________________________________________________znalazłem nowe felusy jednak 18'' trzeba wmontowac, beda pasic do mojej furałki? - zobaczcie je i napiszcie czy spoko (chromy odpadły moze i dobrze, dzieki za uswiadomienie)

http://moto.allegro.pl/item571873677_audi_r8_8x18_5x112_poler_black_express.html[br]Dopisany: 12 Marzec 2009, 22:27_________________________________________________czy te ?? -piszcie bo naprawde sie przymierzam z zakupem juz niebawem , doradzcie :)

http://moto.allegro.pl/item571873677_audi_r8_8x18_5x112_poler_black_express.html

Opublikowano

ale to jakies plasteliny sa... 18 RS i za takie pieniadze... :no: :no:

Opublikowano

dzieki !

pomysle o takich :naughty:[br]Dopisany: 11 Marzec 2009, 19:30_________________________________________________znalazłem nowe felusy jednak 18'' trzeba wmontowac, beda pasic do mojej furałki? - zobaczcie je i napiszcie czy spoko (chromy odpadły moze i dobrze, dzieki za uswiadomienie)

http://moto.allegro.pl/item571873677_audi_r8_8x18_5x112_poler_black_express.html[br]Dopisany: 12 Marzec 2009, 22:27_________________________________________________czy te ?? -piszcie bo naprawde sie przymierzam z zakupem juz niebawem , doradzcie :)

http://moto.allegro.pl/item571873677_audi_r8_8x18_5x112_poler_black_express.html

Wzór R8 jest fajny i byłby to dobry wybór :good: Tylko że to co pokazałeś to plastelina i możesz je szybko pogiąć. Dlatego jak chcesz felgę w tym wzorze a dobrą jakościowo to szukaj ori R8 albo MAM RS2.

Opublikowano

dzieki Dibo :)

Opublikowano

Witam

Co rozumiecie pod pojęciem felgi ,,ori''?

też szukam felg 17'x8' i te na allegro to mi wyglądaja na słabej jakości.

Gdzie by tu mozna było pojechać gdzie jest duży wybór?

Opublikowano

Witam

Co rozumiecie pod pojęciem felgi ,,ori''?

też szukam felg 17'x8' i te na allegro to mi wyglądaja na słabej jakości.

Gdzie by tu mozna było pojechać gdzie jest duży wybór?

Ori to oryginalne felgi producenta. W tym przypadku to felgi Audi :wink4:

Opublikowano

Ori to oryginalne felgi producenta. W tym przypadku to felgi Audi :wink4:

Nie do koćna jest to prawda..., są firmy, które robią dla audi np. Ronal :good: