marjon Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 ze tak odswierze temat. wie ktos moze czy da sie przerobic nieskladana kanape na skladana??[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 21:01_________________________________________________panowie wlasnie przerabiam u siebie kanape ze sztywnej na skladana i da sie to zrobic bez wiekszych problemow w domowych warunkach. jak ktos chetny moge wstawic opis ze zdjeciami po robocie.
Armi Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Byłbym wdzięczny Będziesz pierwszy na forum, ja miałem się brać w tym tygodniu ale jakoś mnie to przeraża
marjon Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 wlasnie dzisiaj skonczylem przerobke. pasuje i rozklada sie idealnie :> jak ktos sie nie zna to nie pomysli nawet ze bylo cos zmieniane. jak znajde chwile to opisze to dokladnie i mam troche zdjec to tez moze wrzuce . tylko nie wiem czy w tym watku czy zalozyc nowy w dziale warsztat??
g1zm0 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 witam wtrącę się w wątek z troszkę innym pytaniem. Zastanawiałem się ostatnio nad wymiana foteli w mojej 4 ale ze względu na inną rzecz: kiedy fotel opuszczę na maksa do dołu w dalszym ciągu głową "zapieram" o podsufitkę (mam 2 metry wzrostu ). Moje pytanie brzmi - czy są jakieś wersje foteli które opuszczają się niżej? Może da się coś przerobić aby dało się opuszczać fotele niżej. Czy ktoś kiedyś zastanawiał się nad takim tematem? Z góry dziękuję za podpowiedzi i pozdrawiam
lutas Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 kiedy fotel opuszczę na maksa do dołu w dalszym ciągu głową "zapieram" o podsufitkę (mam 2 metry wzrostu ). Moje pytanie brzmi - czy są jakieś wersje foteli które opuszczają się niżej? Nie sądzę żeby jakiekolwiek fotele opuszczały się niżej niż w standardzie, bo jest to technicznie niemożliwe. BTW: zawsze możesz użyć szyberdachu
g1zm0 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 a czasami zdarza mi się "wietrzyć" w ten sposób dzięki za informację.
marjon Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 chlopaki wstawilem juz opis ze zdjeciami jak zamontowalem u siebie skladana kanape. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=200903.new#new zapraszam do przeczytania i zycze milej roboty
SkOs Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 hehe ile mniejwiecj u tapicera bedzie kosztowalo obszycie standardowego przypadku wytartego boku ?
Rekomendowane odpowiedzi