Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Kontrolka Air Bag świeci się i gaśnie po kilku km

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przy odpaleniu samochodu zapala mi się kontrolka AIRBAGU... Gaśnie ona po przejechaniu paru km.... co to może być .. 1.9tdi 110km 96rok.

Opublikowano

Witam. Przy odpaleniu samochodu zapala mi się kontrolka AIRBAGU... Gaśnie ona po przejechaniu paru km.... co to może być .. 1.9tdi 110km 96rok.

jakie błędy na vagu?? :cool1:
Opublikowano

Nie bawiłeś się przypadkiem licznikiem ? Wyjmowanie go włączenie zapłonu itp. Ja jak wymieniałem u siebie ramki w zegarach to słuchałem muzyki i wyskoczył błąd poduszki objaw taki jak u ciebie pod podpięciu pod vaga "błąd sporadyczny" po skasowaniu zero problemu. Więc nie masz wyjścia tylko pod waga podpiąć.

Opublikowano

dzieki za rade :) muszę pojechać gdzies na komputer bo wkradło się kilka błedów i chciałbym też wiedzieć jakie usterki trapią moją niunie :) a sam Vaga nie posiadam :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

to kup tego vaga sam za ~50zł i będziesz miał na zawsze i nigdy więcej nie zapłacisz za skasowanie jakiegoś głupiego błędu :good:

Opublikowano

tylko że do tego vaga trzeba pewnie tez jakis kabel żęby wpiać się do komputera samochodu ;]

Opublikowano

witam. wlasnie mam taki sam problem. swieci mi sie kontrolka i po kilku km gasnie. grzebalem przy bezpiecznikach sprawdzajac czy wszystko ok. i nagle taki problem. vag mozesz kupic na allegro. w cenie jest kabel, program itd. a niektorzy nawet dawaja inst obslugi

Opublikowano

no to trzeba zakupić tego vaga i sprawdzić ... bo mam także problemy z abs'em ;]