Important Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Witam. Przy odpaleniu samochodu zapala mi się kontrolka AIRBAGU... Gaśnie ona po przejechaniu paru km.... co to może być .. 1.9tdi 110km 96rok.
Wihajster Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Witam. Przy odpaleniu samochodu zapala mi się kontrolka AIRBAGU... Gaśnie ona po przejechaniu paru km.... co to może być .. 1.9tdi 110km 96rok. jakie błędy na vagu??
.Pablo. Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Nie bawiłeś się przypadkiem licznikiem ? Wyjmowanie go włączenie zapłonu itp. Ja jak wymieniałem u siebie ramki w zegarach to słuchałem muzyki i wyskoczył błąd poduszki objaw taki jak u ciebie pod podpięciu pod vaga "błąd sporadyczny" po skasowaniu zero problemu. Więc nie masz wyjścia tylko pod waga podpiąć.
Important Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Opublikowano 1 Maja 2010 dzieki za rade muszę pojechać gdzies na komputer bo wkradło się kilka błedów i chciałbym też wiedzieć jakie usterki trapią moją niunie a sam Vaga nie posiadam :wallbash:
aju Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 to kup tego vaga sam za ~50zł i będziesz miał na zawsze i nigdy więcej nie zapłacisz za skasowanie jakiegoś głupiego błędu
Important Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Opublikowano 4 Maja 2010 tylko że do tego vaga trzeba pewnie tez jakis kabel żęby wpiać się do komputera samochodu ;]
mariuszsmietana Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 witam. wlasnie mam taki sam problem. swieci mi sie kontrolka i po kilku km gasnie. grzebalem przy bezpiecznikach sprawdzajac czy wszystko ok. i nagle taki problem. vag mozesz kupic na allegro. w cenie jest kabel, program itd. a niektorzy nawet dawaja inst obslugi
Important Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Opublikowano 4 Maja 2010 no to trzeba zakupić tego vaga i sprawdzić ... bo mam także problemy z abs'em ;]
Rekomendowane odpowiedzi