wojtas-audi Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Witam, po pierwsze chcialbym sie zapytac co to wogole sa za fele - chodzi o firme, ta sama co ABT Tuning ? Druga sprawa to czy da sie naprawic taki rant na zdjeciu ponizej , no i druga felga ma po prostu porysowany rant ?? i trzecia sprawa, bedzie to pasowac do B5 avant ??
Buba Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 a sa jakies parametry na tych felgach? musisz sie zglosic do zakladu ktory zajmuje sie regeneracja felg i ci powiedza czy sie podejma takiej naprawy i czy sie nie rozleci, obtarte ranty da sie zrobic i mysle ze ten rozwalony tez ogarna. Felgi chyba sa skrecane wiec kewstia jeszcze czy srodek nie jest pekniety
Buba Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 to sa bbs'y z tego co widze. przo bedzie wystawal. ja teraz kupilem et35 8j i jest idealnie rowno
wojtas-audi Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 To BBS chyba dla ABT robil no troszke moze wystawac , kupilem ten komplet za 400 zl z oponami
Buba Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 To BBS chyba dla ABT robil no troszke moze wystawac , kupilem ten komplet za 400 zl z oponami ja za 600 ale mi wejda bez problemu
Michal_777 Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Witam Naprawiałem podobne uszkodzenie na feldze i zapłaciłem 120 zł z malowaniem felgi. Nie wiem czy dużo czy mało ale z naprawy jestem zadowolony Zero śladów po naprawie
Rekomendowane odpowiedzi