MARCIN607 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Panowie czy do dystansów 5mm trzeba dłuższe śruby zakładać? mam nie ori gelgi w mk i trą o zaciski :wallbash: jeżeli to zły wątek tp sorry
stanley Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 raczej tak, a o ile dłuższe to najlepiej przymierzyć do tego felgę
keżor Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Panowie czy do dystansów 5mm trzeba dłuższe śruby zakładać? mam nie ori gelgi w mk i trą o zaciski :wallbash: jeżeli to zły wątek tp sorry sprawdź ile łapie zwojów śruba , powinna powyżej 5ciu , jeżeli z dysntansami łapie na 5 , to olej , a jak nie łapie to kup śruby mniej więcej o 5mm dłuższe
MARCIN607 Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Opublikowano 20 Maja 2010 już po operacji-dzięki za help-już zapomniałem o tym :> może zamknąći u usunąć wątek?
slepy Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 no i jak wymieniałeś śruby czy zostawiłeś stare, bo ja też myślę o dystansie 5mm
MARCIN607 Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 założyłem dłuższe śruby bo śruby które były pierwotnie były pod stalówke-pod samą felge były ok ale pod dystans i felge :thumbdown: (dobrze że jest się kogo zapytać)
Rekomendowane odpowiedzi